Skocz do zawartości

Pilna Pomoc Potrzebna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli masz jakąś inną wizę lub miałaś jakąś wizę, która straciła ważność w przeciągu 48 miesięcy, to wypełniasz zgodnie z prawdą :)

Chodzi mi oto, ze....formularz ktory wypelnilam ponad miesiac temu, z tego co pamietam, pytal o aktualne wizy....a teraz w formularzu tego nie bylo, zdaje mi sie. jedynie pytanie bylo w tym systemie na tej stronie co sie rejestruje by zapisac sie na rozmowe, zwykla yes albo no pytanie, nic specificznego. moze mi sie porobalo i wcale o to nie pytali ten miesiac temu, nie wiem.....

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ale Ty ciągle nie rozumiesz, że wypełniałaś wtedy stary wniosek do wizy turystycznej, który nie obowiązuje już od kilku lat?

Dlaczego pytasz o pytania, które były w nim zawarte? Skup się na tym wniosku, który obowiązuje teraz. Nie zaprzątaj sobie głowy tym, co już nieaktualne.

Napisano

Ale Ty ciągle nie rozumiesz, że wypełniałaś wtedy stary wniosek do wizy turystycznej, który nie obowiązuje już od kilku lat?

Dlaczego pytasz o pytania, które były w nim zawarte? Skup się na tym wniosku, który obowiązuje teraz. Nie zaprzątaj sobie głowy tym, co już nieaktualne.

.....nieee! ten miesiąc temu wypelnilam ten aktualny, 150....ten sam co teraz......

Napisano

Nie ma wniosku o numerze 150.

Wypełnij DS-160 i odpowiedz na pytania w nim zawarte.

Nie odpowiem Ci, co widziałaś wtedy, bo nie wiem.

Wypełnij wniosek i nie przejmuj się tym, co widziałaś (bądź nie) miesiąc temu.

Masz tam teraz takie pytanie:

Do you hold a valid visa or did your visa expire less than 48 months ago?

Bo ja przeglądam instrukcję wypełniania tego wniosku i nie widzę tam tego pytania.

A jeśli Ty je masz, to po prostu odpowiedz na nie i tyle.

Napisano

Tzw. business casual jest odpowiednim strojem na teg typu rozmowę, ale może być też codzienny strój, pod warunkiem że jest czysty, nieznoszony, i bez ekstrawagancji w rodzaju opadające spodnie.

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...