holksoft Napisano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2013 kupowałem w listopadzie kayak/skyscaner wszystkie pokokazywały ceny w tej okolicy
jkb Napisano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2013 moim zdaniem to normalna cena jak na tę porę roku...
Snoopy Napisano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 No to bedziesz musial miec wiele szczescia z tym sniegiem w Central Park. Bywa 2-a razy w zime albo wcale. Ta zima wyglada jak do tej pory na prawie wcale ;-) i lepiej aby tak zostalo bo znow oglosza kleske z powodu opadow 3cm sniegu ;-)
asia_ Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 witam. jestem akutlanie pod nowym jorkiem w south amboy, ale chcialabym zwiedzic dobrze miasto i poszukuje kogos na wspolne zwiedzanie, ewentualnie z checia zaplace komus miejscowemu, kto chcialby byc moim przewodnikiem wylatuje 18.02.
ilya_ Napisano 6 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2013 witam. jestem akutlanie pod nowym jorkiem w south amboy, ale chcialabym zwiedzic dobrze miasto i poszukuje kogos na wspolne zwiedzanie, ewentualnie z checia zaplace komus miejscowemu, kto chcialby byc moim przewodnikiem wylatuje 18.02. asia daj spokoj z tym placeniem, dasz sobie rade sama bez zadnego problemu
sly6 Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 za darmo spotkasz takie osoby tutaj http://www.hospitalityclub.org/
haneczka019 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 ja specjalnie kupiłem bilety na luty podczas lata juz byłem w NY i teraz chce zobaczyć zimą mam nadzieje na śnieg jestem w ny 3-17.02 rowniez sam bede zwiedzał z przerwą na 6-9.2 jestem w chciago tak chce zobaczyć śnieg w Central Parku chodź narazie mało na to wskazuje. Co w tym dziwnego? No i jest szansa, że jednak ten śnieg zobaczysz .
ilya_ Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 jak bedziesz mial ogromnego pecha to jest szansa ze mozesz nawet w nyc nie wylądowac ale male prowdopodobienstwo ze tak bedzie
haneczka019 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Ale on w NYC miał być już 3.02, więc raczej problemu nie miał. No chyba, że wyskoczył na chwilę do Chicago tak jak planował, to już może mieć problem z powrotem do NYC. Czego mu nie życzę.
ilya_ Napisano 10 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2013 a no tak. z aguska z 1 posta mi sie zamotalo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.