sly6 Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 ale pozostaje tez granica ,czytalas chyba juz o tym .. poczytaj troche na forum jak szukac prawnikow ..
jkb Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 Najważniejszym dokumentem w tej chwili jest to, co podpisałaś na granicy. Najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji jest odpowiednio złożone zapytanie FOIA do CBP, by ten rekord od nich uzyskać.
sly6 Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 jkb czytales co napisala Karina Tak mozna zlozyc ale...
jkb Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 jkb czytales co napisala Karina Tak mozna zlozyc ale... Oczywiście, że czytałem. Jak karina sama napisała, pójście do ambasady bez wiedzy o tym, co jest w papierach, to samobójstwo. A zatem ręce związane do czasu aż rekord będzie uzyskany.
kkozlowskaa Napisano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 a czy ktoś poleci jakiegoś prawnika na podkarpaciu? czy muszę szukać lokalnie kogoś kto się zajmuje takimi sprawami..
Joanna30 Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Raczej nie znajdziesz w Polsce prawnika obeznanego w sprawach imigracyjnych USA.
sly6 Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 szuka sie prawnika takiego co sie tylko i tylko tym sie zajmuje i zobacz co Ci pisala Karina,wez sobie jej slowa do serca latwo sie pisze cos milego a gorzej cos co i pamietaj o tym.
kkozlowskaa Napisano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Zapomnialam jeszcze dopisać, że na lotnisku przyczepili się jeszcze do kobiety, która ma takie samo nazwisko jak moje. Oczywiście kobiety nie znałam, po czym stwierdzili, że napewno kłamie......
Wolf Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Skoro stwierdzili, że rzekomo kłamiesz, to mogli to wpisać w papiery - a że to podpisałaś, to zaczynają się dość strome i wysokie schody... :/
karina Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Oczywiście, że czytałem. Jak karina sama napisała, pójście do ambasady bez wiedzy o tym, co jest w papierach, to samobójstwo. A zatem ręce związane do czasu aż rekord będzie uzyskany. W 100% sie zgadzam. Pojscie do ambasady i mowienie czegos nie ma sensu jesli dziewczyna podpisala cos zupelnie innego i nawet o tym nie wie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.