Malgorzata77 Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2014 To ekspresowo! Moja wyslali dzisiaj i na sobote 1/03 ma byc
Laurka Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Dostalam dzisiaj combo card Gratulacje Masz jakas prace na oku czy jeszcze nie szukasz?
Sara Napisano 7 Marca 2014 Zgłoś Napisano 7 Marca 2014 Gratulacje Masz jakas prace na oku czy jeszcze nie szukasz? Nie zauważyłam wcześniej pytania Narazie nie szukam,'myśle ze zacznę za jakieś 2-3 tygodnie. Teraz ogarniam prawo jazdy i pisze resume
Misuzu Napisano 8 Marca 2014 Zgłoś Napisano 8 Marca 2014 CZeść! Dostałam dzisiaj numery moich spraw. I przyszły mi one z National Benefits Center. Wam też wasze AOS tam skierowali? NIe wiem czemu, ale myslałam, że NBC to sa jakies wyjątkowe przypadki, a tu sie okazuje, ze moze rzeczywiscie oni sa dodatkowym oddziałem tylko.
Laurka Napisano 8 Marca 2014 Zgłoś Napisano 8 Marca 2014 CZeść! Dostałam dzisiaj numery moich spraw. I przyszły mi one z National Benefits Center. Wam też wasze AOS tam skierowali? NIe wiem czemu, ale myslałam, że NBC to sa jakies wyjątkowe przypadki, a tu sie okazuje, ze moze rzeczywiscie oni sa dodatkowym oddziałem tylko. Moj AOS tam trafil. Approval dostalam 6 stycznia, a karty nadal nie mam. Od dwoch miesiecy przechodze przez pieklo przez tych idiotow :/ Nie to, ze Cie strasze, po prostu dziele sie moim doswiadczeniem. I nasz przypadek zdecydowanie nie jest wyjatkowy. Wywiadu nie mielismy.
Misuzu Napisano 8 Marca 2014 Zgłoś Napisano 8 Marca 2014 Sporo czasu minęło, wiec może możesz sie juz upomniec o ta kartę? No, ale ok, dzieki, ja dopiero zaczynam, oby nie było problemów Panie Boże
Laurka Napisano 8 Marca 2014 Zgłoś Napisano 8 Marca 2014 Ja sie o nia upominam od wielu wielu tygodni.
Sara Napisano 8 Marca 2014 Zgłoś Napisano 8 Marca 2014 Moj nr sprawy zaczynał sie od MSC wiec tez NBC. Karty otrzymałam szybko i sprawnie. A czy AoS nie jest rozpatrywany w biurach lokalnych?
Laurka Napisano 8 Marca 2014 Zgłoś Napisano 8 Marca 2014 Moj nr sprawy zaczynał sie od MSC wiec tez NBC. Karty otrzymałam szybko i sprawnie. A czy AoS nie jest rozpatrywany w biurach lokalnych? Nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.