ilon Napisano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 To dobrze. W ogole tak jak przed wyslaniem petycji na K1 i w trakcie oczekiwania to mega duzo czytalam na ten temat i sie stresowalam jak to bedzie, tak teraz wyslalam te dokumenty i w ogole nie ogarniam tematu. Musze cos poczytac, bo nie wiem za bardzo o co chodzi to z tymi biometrics i jakimis wywiadami. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonli Napisano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Biometrics to jedynie pobranie odcisków palców i zrobienie zdjęcia (do kartoteki ). W moim przypadku zajęło to jakieś 15 minut. To mnie zestresowaliście z tym wywiadem. Ja tu w świętym przekonaniu żyłam, że nie muszę się o niego martwić, a tu taki zonk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ufff, wyslalam swoja aplikacje o AOS. Oczekiwanie - czas start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Didi33, bedziemy sie wspierac na biezaco, haha. Ja wyslalam pod koniec grudnia, kilka dni temu dostalam NOA1. Zobaczymy jak to wszystko pojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 ilon, super! oby poszło nam obu sprawnie i bez komplikacji! NOA otrzymałaś pocztą, czy na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Najpierw na maila info, ze wszystko maja, dali numery spraw itd, a kilka dni potem dostalam listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 tez juz dostalam potwierdzenie na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Didi, jakies newsy u Ciebie? Ja dalej czekam na EAD i AP. Wkurzam sie juz, bo chce ogarnac ten ssn i prawko przed majem, a tu cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 O, wlasnie sprawdzilam status i mam zatwierdzone pozwolenie na prace. Myslalam ze dostane maila, ze jest zaakceptowane, ale nie dostalam. Ile czekaliscie na list po zaakceptowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Dostalam combo karte, troszke ponad 3 miesiace czekania od NOA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.