Didi33 Napisano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ilon, gratulacje ogromne!!!! Ja niestety wciaz czekam i nic sie w moich statusach nie zmienilo. Juz mi cierpliwosci zaczyna brakowac i narasta mega frustracja. ;(( Nawet nie dostalam jeszcze zaproszenia na biometrics. Ta bezczynnosc mnie dobija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Serio? To mega dziwnie, ze na biometrics jeszcze cie nie zaprosili. Ja dostalam praktycznie zaraz po NOA list z zaproszeniem. NOA mialam 4 stycznia, a na biometrics jechalam chyba jakos 1 lutego czy cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Kurczę, teraz to zaczęłam sję na serio martwić. Czy mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć jak długo czekaliście na zaproszenie na biometrics? Nie wiem co w takim wypadku powinnam zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jak ja czytalam ten watek to zazwyczaj wiekszosc dostawala zaproszenie na biometrics jakis czas po NOA. Ale nie pamietam, zeby ktos czekal same 3 miesiace, bo po 3 miesiacach to juz sie ma EAD i AP zaakceptowane. Moze wyslali list a nie doszedl? Sprobuj zadzwonic czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda10 Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Koniecznie dzwoncie, cos jest nie tak. Chyba nikt tu tak dlugo nie czekal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Trzy miesiace to troche dlugo. Zadzwon na infolinie USCIS i dopytaj sie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 zadzwonilam, konsultant na infolinii powiedzial, ze to niepokojace i zalozyl mi numer sprawy, mam dostac odpowiedz do 30 dni dlaczego jeszcze nie otrzymalam zaproszenia na biometrics, co jest powodem nie byl w stanie mi powiedzec, dowiedzialam sie za to, ze biometrics jest niezbednym elementem dlaszego procesowania wszystkich moich wnioskow, wiec wszystko wskazuje na to, ze moja sprawa jest w zawieszeniu bardzo mnie to przybilo, wiem, ze papiery mamy wypelnione wzorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Mam nadzieje, ze dowiesz sie szybko co i jak. Wspolczuje, bo chyba wszyscy po K1 chca jak najszybciej miec przynajmniej pozwolenie na prace zaakceptowane. Ja tez swirowalam i dalej swiruje mimo ze juz mam. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi33 Napisano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 minely dwa tygodnie i nadal cisza zaczynam sie powoli zalamywac mogliby chociaz dac znac dlaczego jest opoznienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 minely dwa tygodnie i nadal cisza zaczynam sie powoli zalamywac mogliby chociaz dac znac dlaczego jest opoznienie... Gdyby tylko USCIS bylo rozsadna instytucja... Tak czy siak, czekaj 30 dni, jak nic nie uslyszysz, skieruj problem do ombudsmana albo swojego reprezentanta w kongresie. To zazwyczaj pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.