Skocz do zawartości

Aos I Kilka Pytań

Luko

Rekomendowane odpowiedzi

Ilon, gratulacje ogromne!!!! :D

Ja niestety wciaz czekam i nic sie w moich statusach nie zmienilo. :( Juz mi cierpliwosci zaczyna brakowac i narasta mega frustracja. ;((

Nawet nie dostalam jeszcze zaproszenia na biometrics.

Ta bezczynnosc mnie dobija.

• Odpowiedzi 468
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Jak ja czytalam ten watek to zazwyczaj wiekszosc dostawala zaproszenie na biometrics jakis czas po NOA. Ale nie pamietam, zeby ktos czekal same 3 miesiace, bo po 3 miesiacach to juz sie ma EAD i AP zaakceptowane. Moze wyslali list a nie doszedl? Sprobuj zadzwonic czy cos.

zadzwonilam, konsultant na infolinii powiedzial, ze to niepokojace i zalozyl mi numer sprawy, mam dostac odpowiedz do 30 dni dlaczego jeszcze nie otrzymalam zaproszenia na biometrics, co jest powodem nie byl w stanie mi powiedzec, dowiedzialam sie za to, ze biometrics jest niezbednym elementem dlaszego procesowania wszystkich moich wnioskow, wiec wszystko wskazuje na to, ze moja sprawa jest w zawieszeniu :(

bardzo mnie to przybilo, wiem, ze papiery mamy wypelnione wzorowo

• 2 tygodnie później...

minely dwa tygodnie i nadal cisza :( zaczynam sie powoli zalamywac :( mogliby chociaz dac znac dlaczego jest opoznienie...

Gdyby tylko USCIS bylo rozsadna instytucja... Tak czy siak, czekaj 30 dni, jak nic nie uslyszysz, skieruj problem do ombudsmana albo swojego reprezentanta w kongresie. To zazwyczaj pomaga :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...