toja Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 Bede sie starala o wize w Niemczech, gdzie mieszkam (jestem zameldowana na terenie Niemiec). W dowodzie osobostym (i we wniosku o paszport) mam podany adres zamieszkania w Polsce. Mysle, ze wpisac adres niemiecki, ale dla pewnosci chcialabym wiedziec, czy to byloby ok. Z gory dziekuje za odp.
toja Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Dziekuje. Jeszcze jedno male pytanie, jesli moge. Czy musze faktycznie wymienic wszystkich pracodawcow z ostatnich 5 lat, czy wystarczy, ze wpisze ostatniego?
chelmianin Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Napisano 8 Marca 2013 Joanno, wielkie dzięki za taką instrukcję. Musiałaś poświęcić dużo czasu by inni mieli łatwiej. Szacunek. p.s. witam wszystkich - to mój pierwszy post na tym forum.
Joanna30 Napisano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 8 Marca 2013 Dziekuje. Jeszcze jedno male pytanie, jesli moge. Czy musze faktycznie wymienic wszystkich pracodawcow z ostatnich 5 lat, czy wystarczy, ze wpisze ostatniego? W formularzu jest napisane, że mają być pracodawcy z ostatnich 5 lat. Joanno, wielkie dzięki za taką instrukcję. Musiałaś poświęcić dużo czasu by inni mieli łatwiej. Szacunek. Dzięki. Witaj na forum
Dawido Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Napisano 9 Marca 2013 Witam! Jestem tu nowy i potrzebuję trochę pomocy. Wielkie dzięki za instrukcję krok po kroku Joanno30, bardzo mi pomogła. Mam problem z częścią "Previous Work/Education/Training Information". Pracowałem w kilku miejscach w ciągu ostatnich pięciu lat, ale po dodaniu dwóch, przycisk "Add Another" jest zgaszony. Wygląda na to, że można dodać najwyżej dwa z poprzednich miejsc pracy, tak to działa? Jeżeli tak, to które należy wypełnić? Czy trzeba podawać umowy o dzieło, zlecenie czy tylko o pracę? Pozdrowienia!
sly6 Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Napisano 9 Marca 2013 jest tak jak piszesz Mozesz dodac tyle ile masz okienek i tyle a co masz wpisac,wpisz ostatnie prace jakie miales..
toja Napisano 10 Marca 2013 Zgłoś Napisano 10 Marca 2013 Dzieki za wszystkie podpowiedzi. Indtrukcja "Krok po kroku" jest super zrobiona!!!! Dzieki Wam za to!
lipiecpiotr2 Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Napisano 15 Marca 2013 mam zamiar wypełniac wniosek i czy to jest za koleja wyszyskto tak ja bedzie to w wniosku ds160 , i czy wszystko musi byc pisane po angielsku takie jak skad pochodze Poland czy polska prosze o podpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.