ANNA70 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 16 lat, datę rozmowy umawiałam sama na ich stronie poprzez wybór wolnej daty, więc nie miałam jak się o to zapytać.
sly6 Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 to idziesz sama. Jak będziesz chciała z rodzicem to zadzwoń na infolinię i spytaj sie czy może wejść z Tobą i czy musisz to zgłosić .
axie92 Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Będziemy dzisiaj z mężem wysyłać wnioski, więc chcę wyjaśnić już wszystkie moje wątpliwości. Miejsca pracy u męża - dwa ostatnie podac, czy to obojętne? Bo dwa ostatnie to wakacje za granicą. Jak miałam rok, rodzice dostali chyba zieloną kartę, mieszkała tam legalnie prababcia. Ostatecznie nie pojechali. Ja tez mia lam jechać z nimi. Czy muszę o tym wspominać, skoro bylo to 24 lata temu i ja nie wiem prawie nic o tym? Zaznaczylam studia, ale pracuję tez. Łącznie mam prawie 4000 zl miesięcznie z pracy i ze stypendiów. Nie wiem czy wpisać to w kwocie? Z góry dziękuję
ANNA70 Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Mam pytanie dotyczące zdjęcia do visy. We wniosku wysłałam zdjęcie które zostało potwierdzone, dzisiaj wysłano mi maila iż moje zdjęcie jednak nie spełnia kryteriów oraz muszę zrobić nowe i przynieść na rozmowę która odbywa się jutro. Moje pytanie brzmi, czy jest możliwość zrobienia tego zdjęcia w ambasadzie ?
sly6 Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 6 minut temu, ANNA70 napisał: Mam pytanie dotyczące zdjęcia do visy. We wniosku wysłałam zdjęcie które zostało potwierdzone, dzisiaj wysłano mi maila iż moje zdjęcie jednak nie spełnia kryteriów oraz muszę zrobić nowe i przynieść na rozmowę która odbywa się jutro. Moje pytanie brzmi, czy jest możliwość zrobienia tego zdjęcia w ambasadzie ? można zrobić kolo Konsulatu zdjęcie. Po drodze sa fotografowie.
sly6 Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 3 godziny temu, axie92 napisał: Będziemy dzisiaj z mężem wysyłać wnioski, więc chcę wyjaśnić już wszystkie moje wątpliwości. Miejsca pracy u męża - dwa ostatnie podac, czy to obojętne? Bo dwa ostatnie to wakacje za granicą. Jak miałam rok, rodzice dostali chyba zieloną kartę, mieszkała tam legalnie prababcia. Ostatecznie nie pojechali. Ja tez mia lam jechać z nimi. Czy muszę o tym wspominać, skoro bylo to 24 lata temu i ja nie wiem prawie nic o tym? Zaznaczylam studia, ale pracuję tez. Łącznie mam prawie 4000 zl miesięcznie z pracy i ze stypendiów. Nie wiem czy wpisać to w kwocie? Z góry dziękuję jak pisałem mozesz wpisać ta kwotę. a co kiedyś było to jesli o tym wiesz to powinnaś zaznaczyć ze miałaś złożoną petycję na pobyt stały.
axie92 Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Okazuje się, że rodzice z powodu błędu systemu dostali zielona kartę w systemie wizowym, ale moja mama nie pamiętam juz za bardzo nic z tego, więc nie Cytuj a co kiedyś było to jesli o tym wiesz to powinnaś zaznaczyć ze miałaś złożoną petycję na pobyt stały. w stanie udzielić na ten temat prawdziwej informacji. Wiem że prababcia kogoś tam zapraszała, ale mnie chyba raczej nie mogła, skoro miałam rok o byłam tylko prawnuczką
ANNA70 Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2017 Jakie dokumenty będą mi potrzebne przy odbieraniu paszportu z punktu odbioru ?
quarterback87 Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2017 Jak najszybciej. Po 72 godzinach odsyłają paszport do konsulatu, a tam wyrywają stronę z wklejką. Żartowałem. Miłego zwiedzania
sly6 Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2017 jak odbierać paszport z wizą. http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-loc-passportcollection.asp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.