zbys44 Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Napisano 4 Marca 2013 Czy ktoś leci z Balic do Chicago 25 czerwca z przesiadką w Monachium. Lecę z rodzina pierwszy raz i troche sie obawiam przesiadki . mamy godzine na przejscie .nie wiem czy to wystarczy.prosze o pomoc tzn. gdzie szybko sie kierowac ,zeby nie tracic czasu
ilya_ Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 juz sporo osob tu na forum mialo przesiadke wlasnie w monachium i/lub we frankfurcie 1 godzinna...kazdy dał rade na bilecie masz z ktorego terminalu i o ktorej godzinie masz wylot z monachium i tam tez musisz sie udac.... byc moze znajdzie sie ktos tez kto bedzie mial taki sam lot jak Ty i bedziecie mogli za nim podążać... bagaz ? nigdy nie bylem na lotnisku w monachium...najprawdopodobniej Wasze bagaze zostana nadane automatycznie w monachuim do chicago... lot? nie obawiajcie sie...sama przyjemność... dobrze jest znac pare zdan po angielsku...np lece do monachium, gdzie musze isc, gzie moj bagaz itp
sly6 Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 a bagaz to po co sie pytac chyba ze podreczny bo bagaz sie odbiera ale juz w USA
zbys44 Napisano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 Dzieki za pomoc . na razie mamy rezerwacje ale jak bedziemy miec kupione bilety i będę wiedział jakie mamy bramki, to sie jeszcze odezwie . moze ktos, kto dobrze zna lotnicko pokieruje nas w konkrete miejsce i to bedzie duze ułatwienie. pozdrawiam
Joanna30 Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 Najlepiej wejść na stronę lotniska i zobaczyć ichnią mapę, żeby mieć jako-takie rozeznanie w terenie Ja miałam na przesiadkę 40 minut. Zdążyłam Idźcie po prostu do "connecting flights" albo "transit flights" i nie zabłądzicie.
sly6 Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 bramki to sie dowiesz jak bedziesz w Krakowie jakie masz na stronie lotniska w Monachium mozesz znalesc takie cos http://www.munich-ai...sumer/index.jsp
zbys44 Napisano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2013 o to dobrze wiedzieć , bo ja myślałem , że jak kupie bilety to już będzie wszystko jasne .dzieki za plan to bardzo pomocne chodzi oczywiście o plan lotniska, nie plan podróży
grumete Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Napisano 6 Marca 2013 Hej, ja też lecę przez Monachium tyle że 5-go kwietnia do NJ. Jak już dolecę to napisze jak mi poszła przesiadka.
zbys44 Napisano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2013 super , to czekam , będą to wiadomości z pierwszej reki i bardzo świeże .pozdrawiam , życzę szczesliwego i przyjemnego lotu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.