ilon Napisano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2016 Moja rodzinka w 7 osob jednoczesnie ubiegali sie o wize. Wszyscy dostali
yurudenko Napisano 22 Marca 2016 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Proszę bardzo o wysłanie druku 160$ e-mail: juliett.rudenko@gmail.com Dziękuje!
crazyladybug447 Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2016 Profil zakładasz jeden, najlepiej jak już wypełnisz wniosek wizowy i masz potwierdzenie (confirmation page). Jeśli żona się zdecyduje to umawiasz wizytę "grupową".
plum Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 Witam! Czy i ja mogłabym otrzymać na maila bankowy druk opłaty wizowej $160? Bardzo proszę... agawlo@gazeta.pl
Deathel Napisano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2016 Witam serdecznie. Jakie dane trzeba użyć by dokonać internetowego przelewu bankowego? Chodzi mi dokładnie o numer konta, nazwę odbiorcy. Zakładam, że numerem konta jest numer IBAN bez PL na początku, a nazwą odbiorcy jest Stanley Associates Inc. ale wolałbym się upewnić. Ten przelew jest krajowy czy międzynarodowy? (IBAN i SWIFT tutaj mylą strasznie). Proszę o pomoc i serdecznie pozdrawiam.
rudesmen Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Dosyć skomplikowane jest dla mnie opłacenie wizy. Na stronie http://www.ustraveldocs.com złożyłem podanie o wizę na formularzy DS-160. NA koniec wydrukowałem Confirmation. Nie otrzymałem żadnego maila. A z tego co rozumiem to powinien przyjść z blankietem do opłacenia wizy czy jeszcze nie w tym momencie? Na stronie https://cgifederal.secure.force.com należy umówić się na wizytę. Już po wniesieniu opłaty czy przed? Próbując to zrobić w 5 kroku mam taką informację: "The DS-160 confirmation number must be in the format of AA followed by 8 characters." i nie mogę przejść dalej - czy to jest związane z brakiem opłaty?
rudesmen Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Napisano 7 Września 2016 Jednak nie ponieważ dzisiaj spróbowałem po raz kolejny i poszło. Ale wpisałem 10 znaków razem z AA. A opcja płatności pojawia sie w kolejnych krokach - zrobiłem przelew online. Czy numer potwierdzenia to będzie mój nr CGI jak już zaksięgują wpłatę?
wojtekpatryk Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Witam serdecznie. Zamierzam ubiegać się o wizę dla siebie i żony. Chcę dokonać opłaty wizowej przelewem internetowym oraz umówić wizytę w konsulacie dla nas obojga na jeden termin. 1. czy system płatności wskaże liczbę opłat wizowych i po wyborze np. 2 sam je zsumuje? 2. czy system przy przelewie sam generuje tytuł wpłaty (CGI)? 3. czy umawiając termin mogę umówić nas dwojga jednocześnie, a jeśli tak, to jak to zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Poda Ci opłatę za dwie osoby,będziesz mieć numer CGI Umawiasz sie przez telefon lub Skype
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.