Skocz do zawartości

Pytania W Ambasadzie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam szukałem na forum podobnego wontku ale nie mogłem znalesc , interesuje mnie mniej wiencej , jakie pytania zadaje konsul , poniewaz za nie dlugo bede sie staral o wize i chcial bym sie przygotowac na rozne pytania, porosze o pomoc ??

Napisano

witam szukałem na forum podobnego wontku ale nie mogłem znalesc , interesuje mnie mniej wiencej , jakie pytania zadaje konsul , poniewaz za nie dlugo bede sie staral o wize i chcial bym sie przygotowac na rozne pytania, porosze o pomoc ??

no to slabo szukales, bo mi znalezienie tego watku zajelo 3 minuty - http://forum.usa.info.pl/topic/17877-wasze-wizyty-w-konsulacie-w-tym-roku/page__st__1000__hl__pytania#entry169172

Poza tym kolego co zrobiles ze swoja ortografia? Czyzby gdzies to po szkole zniknelo?

Napisano

No, ale dostałeś link do tematu, który CAŁY jest wypełniony opisami wizyt w ambasadzie.

Przesiądź się z telefonu na komputer i będziesz miał wszystko jak na dłoni.

Napisano

a teraz tak,nikt nie obowiazku czytania starszych postow,nie ma tez obowiazku pamietac co ktos napisal pare tyg,miesiecy temu

i rada taka,piszemy tak pytania aby bylo wiadomo co o i jak :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...