Skocz do zawartości

Maturzysta A Wiza Turystyczna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Można wybrać, o ile wskazany przez Ciebie termin będzie wolny ;) ale z tego co wiem, można ten termin uzgodnić.

uff to świetnie :) dzięki za szybką odp.!

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

napisalem ze kiedys mozna bylo wybrac date oraz godz a nie ze nie mozna ;)

te zasady moga sie co jakis czas zmieniac i nie zawsze uzytkownicy beda o tym informowac na bierzaco.

Napisano

napisalem ze kiedys mozna bylo wybrac date oraz godz a nie ze nie mozna ;)

te zasady moga sie co jakis czas zmieniac i nie zawsze uzytkownicy beda o tym informowac na bierzaco.

rozumiem, po prostu obawiałam się, że mogę dostać taki termin, który nie będzie mi odpowiadał, a nie będę mogła go zmienić to stracę wpłacone pieniądze ;)

Napisano

i mam problem. Właśnie wypełniam sobie wniosek.... Teraz mam matury więc szkoły już niemam i co w podaniu zaznaczyc student? czy other? oczywiscie po maturach zamierzam isc na studia ale co wpisac ?!

Napisano

Skoro wiadomo to po co to pytanie :P?

Zaznaczasz uczący się (czyli ang. student ;) ) i wpisujesz nazwę szkoły, której uczniem aktualnie jesteś (a nie nazwę uczelni, której studentem zamierzasz być :D).

Napisano

Nie masz jeszcze statusu studenta, a nadal jesteś uczniem.

ale przecież świadectwo ukończenia szkoły już otrzymał, więc nadal jest uczniem? nie przyczepią się czasami jak się wpisze, że student, jeśli się szkołę skończyło?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...