lipiecpiotr2 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Witam mam takie pytanie , z ciekawosci sie pytam gdzie lepiej skladać wize , KRK czy WAWA ..??
LinLin Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 chyba tam, gdzie się ma bliżej ew. jest jeszcze czas oczekiwania, który jest tu podany http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-waittimeinfo.asp#processing
Joanna30 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 A jakie miasto wpisałeś w DS-160? To do tego miasta masz się umówić.
lipiecpiotr2 Napisano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 ja mieszkam do krk mam 200km i do wawy tez 200km , pyt sie gdzie jest wieksza szansa na dostanie wizy krk czy waw?? krk wpisalem ale tyko sie pytam jak bym nie dostał to wiesz moze lepiej isc do wawy wieksza szansa jest na dostanie ??
Joanna30 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Piotrze, daj już spokój z tymi pytaniami, proszę Cię... Mówiłeś kilka dni temu, że wniosek o wizę już złożyłeś, opłaty dokonałeś i dopiero teraz zastanawiasz się, do którego miasta się umowić? To miasto deklarujesz wypełniając wniosek DS-160. Szanse masz wszędzie takie same. Jak byś teraz nie dostał, to nie ma znaczenia, gdzie pójdziesz nastepny raz. Znaczenie będzie miała ewentualna przyczyna odmowy, bo wypadałoby ją zniwelować, nim będziesz się starał kolejny raz. I tyle.
lipiecpiotr2 Napisano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 no wiem ?? no dobra juz sie nie bede pytał
KarolNOW Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 Większego TROLA w życiu nie widziałem. Kłamiesz w każdym swoim poście. Joanna już nie raz Cię na tym złapała. Twój brak logicznego myślenia wraz z elementarnym brakiem znajomości ortografi sprawia, że robisz z siebie błazna w każdym poście. Umów się na rozmowę z psychologiem a nie z konsulem. Nie rób z siebie pośmiewiska chłopie. Stanisław Lem miał rację ....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.