ilya_ Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 ""nie wiedzialem ze czlowiek moze byc taki kretynem dopóki nie zasiadłem do internetu"" czy jak On to powiedzial ?...i nie wiem czy o ten cytat chodzi....
kzielu Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 spoko - damy znac do ambasady ze tu taki desperat zadaje setki pytan...
lipiecpiotr2 Napisano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 byłem dzisiaj w krk i bez problemu dostałem na 2 lata to tyle z mojej strony nara
lipiecpiotr2 Napisano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 miałem na 8,30 o 9.00 byłem juz po wszystkim pytał sie mnie co robiłem 4 miesiace, pow mu ze zwiedzałem chyba nie uwierzył poniewaz dwa razy sie pytał mnie gdzie pracowałem ?? i sie pytał do kogo lece , ale gość był w porządku ważne ze dostałem na dwa lata i w czerwcu lece do LA.Pozdrawiam i dzięki za porady
Joanna30 Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 byłem dzisiaj w krk i bez problemu dostałem na 2 lata to tyle z mojej strony nara Serio? Czy tak samo, jak tę wizę na 6 lat, którą dostałeś w zeszlym roku? Jeśli naprawdę dostałeś wizę, to gratuluję.
kzielu Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 No oczywiscie ze dostal. 2 lata to standardowy termin na ktory otrzymuje sie wize a ktos w innym watku pisal ze najwczesniejszy termin w KRK jaki dostal byl na 29 marzec...
lipiecpiotr2 Napisano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 tak powaznie sorry ze tak pytałem sie ciebie (Joanna30) o wszystko było warto w poniedziałek wypełniłem ds160 i zapłaciłem tego samego dnia, a we wtorek juz miałem termin spotkania na dziś czas oczekiwania na to spotkanie max 3 dni i w ambasadzie powiedzieli ze sie czeka max do 5 dni roboczych na odbiór paszportu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.