daniel1232 Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam w czwartek przylecialem do chicago na wizie turystycznej lecz oficer stwierdzil ze nie moge przekroczyc granicy poniewaz zamiezam podjac tam prace lecz wogole takiego zamiaru nie mialem lecz nie to bylo najgorsze pozniej zamkneli mnie do wiezienia jak jakiegos przestepce na dwa dni traktowali mnie jak wyzutka spoleczenstwa a pozniej wsadzili w samolot i wrocili do polski i moje pytanie jest nastepujace czy moge kogos za to obciazyc odpowiedzialnoscia poniewaz nie chodzi mi juz o ten powrot do polski ale o to przebywanie w tym wiezieniu to byl normalnie koszmar .
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 Nie mozesz ,jak nie bylo miejsca w samolocie wtedy przewozi sie osoby do wiezienia Tak samo jest w Kanadzie . A teraz byles kiedys w USA,?masz kogos w USA?
daniel1232 Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 Ostatnio wrocilem w listopadzie i wlasnie to wydalo mu sie podejzane ze chce tak szybko znow pojechac, z rodziny nie mam nikogo tylko znajomych chcialem sie wybrac po prostu z nimi na floryde
lochraven Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 Poza tym to nie zostałeś deportowany, tylko niewpuszczony.
misfer Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 A jak długo byłeś ostatnim razem w USA?? Wracasz po prawie 5 miesiącach (tylko 5 miesiącach w Polsce).
daniel1232 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 ostatni raz bylem 4 miesiace w usa no ale na wiza turystyczna to chyba moge wyjezdzac i wracac i znow wyjezdzac
kzielu Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 Nie mozesz, poza tym teraz juz wizy nie masz i juz pewnie jej nie dostaniesz...
ilya_ Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam w czwartek przylecialem do chicago na wizie turystycznej lecz oficer stwierdzil ze nie moge przekroczyc granicy poniewaz zamiezam podjac tam prace lecz wogole takiego zamiaru nie mialem lecz nie to bylo najgorsze pozniej zamkneli mnie do wiezienia jak jakiegos przestepce na dwa dni traktowali mnie jak wyzutka spoleczenstwa a pozniej wsadzili w samolot i wrocili do polski i moje pytanie jest nastepujace czy moge kogos za to obciazyc odpowiedzialnoscia poniewaz nie chodzi mi juz o ten powrot do polski ale o to przebywanie w tym wiezieniu to byl normalnie koszmar . Opisz dokladniej jak to wygladalo, jakie officer pytania zadawal...Poszedles na druga odpytke. Tam o co pytali....
gal Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 4 miesiace wakacji to troche dlugo wydalo sie dla oficera uscis
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.