rybka Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 pani ma ogromne parcie na szkło......ciekawe, że to forum sobie wybrała na grafomańskie wypociny
pelasia Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 I jaki jest cel tego filmu? Ludzie juz takie pierdoly wrzucają do sieci, ze aż szkoda słów.
c4r0 Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 pani ma ogromne parcie na szkło......ciekawe, że to forum sobie wybrała na grafomańskie wypociny Może nie tylko to forum... Szkoda mi tych dzieci, trochę podrosną i w szkole będą się z nich naśmiewać przez te filmiki.
mi0706 Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 to mi wygląda na mentalny ekshibicjonizm!
gal Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 Ewidentnie cos jej jest? Moze odpadla przy jakims "castingu"
ilya_ Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 Pisalem juz na forum aby wrzucic filmiki tej Pani w 1 temat i niech tam sobie wrzuca swoje nowosci.... To juz chyba 2 profil. Dajcie jej spokoj. Kazdy chce byc teraz popularrny na youtubie Taka jest teraz moda. Ja np tez prowadze v-loga: "Polacy w Bułgarii"
Joanna30 Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzięki za zwrócenie uwagi. Wszystkie tematy połączyłam. Drugie konto zablokowałam. Do OP - konto "Eska" jest aktywne, więc proszę się go trzymać i nie zakładać kolejnych kont. W przeciwnym razie podziękujemy Ci za obecność na tym forum.
kanadol Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 co ten film ma wspolnego w ogole z usa? i co robi na tym forum ?
KarolNOW Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Mam nadzieję że się Pani nie obrazi. Te filmiki nie są ciekawe , pouczające ani nawet śmieszne. One są żenujące. Musimy oglądać Panią , pani męża , córke , psa , zmywarkę , samochód , flaszkę na stole ? Przecież to jest jakaś rzeź Co się z tymi ludźmi dzieje... niby dojrzała kobieta a .....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.