stara sie Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Ok Joanna powiem że ja kupuje bilet a osoba zapraszająca mnie bedzie mi finansować pobyt trzy tygodniowy
stara sie Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 raczej bede chciał jechać do stanów w wakacje jak dostane te trzy tygodnie wolnego.. no a jk wrócę to się spakuje i wsiadam w eurolines i do francji do roboty
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 stara sie i moze zagraja w lotka lub tez inna loterie masz taka dobra znajoma czy tez przyjaciolke to jak ze swieca szukac ze bedzie Cie tzw utrzymywac przez 3 tyg..
ilya_ Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 jajeczniczke na sniadanko strzeli i obiadek dobry zrobi
renox Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Ok Joanna powiem że ja kupuje bilet a osoba zapraszająca mnie bedzie mi finansować pobyt trzy tygodniowy Moim zdaniem lepiej bedzie wygladalo jak Cie bedzie stac na te 3-tyg wakacje.Czyli masz pieniadze na ten pobyt.
stara sie Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2013 mam pieniądze na trzy tygodnie i na bilety ale chodzi o to że w zaproszeniu napisała że ona bedzie finansować...ni i co jak zacznie sie mnie wypytywac czemu ona to finansuje a nie ja skoro pracuje...
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2013 stara sie ,wiele osob tak ma i jakos nie maja z tym problemu
Joanna30 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2013 A zaproszenie nie jest Ci do niczego potrzebne.
stara sie Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2013 stara sie i moze zagraja w lotka lub tez inna loterie masz taka dobra znajoma czy tez przyjaciolke to jak ze swieca szukac ze bedzie Cie tzw utrzymywac przez 3 tyg.. A ja ci mówię że to pic na wode że ona bedzie mnie utrzymywać tak na prawde to tylko bede u niej mieszkał a o reszte musze sam zzadbać:)więc nie jest tak pieknie jak sie wydaje heheee chociaż jak ona była w polsce w wakacje to ja stawiałem...powinna sie zrewanżować w sumie nie ? czyli co jak sie bedzie pytał to powiem że ja to sobie finansuje..a u niej bede mieszkał i tyle.. a nie wiadomo czy bedzie pytał o takie cos... jajeczniczke na sniadanko strzeli i obiadek dobry zrobi nie uda sie tak bo ona jedzie na fast foodach :DD
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2013 wcale nie ale i tak jak daje Ci lokum to duzooo jest sa tacy ze placisz za wszystko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.