Skocz do zawartości

Dv2014 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

Czy zostałeś wylosowany w DV2014?  

186 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2014?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak bedzie rozmowa w pazdzierniku to juz beda zaproszenia na rozmowe i badania w sierpniu ;)

sa jakies 4-6 tyg przed sama rozmowa ;)no ale nikt nie musi isc zaraz na badania,wazne aby byly przed rozmowa :)

• Odpowiedzi 616
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jak juz wcześniej wspominałem nie udało mi sie i tym razem wyprostować GC, mam jednak pytanie. Jaka jest szansa i kiedy ewentualnie mógłbym sprawdzić czy decyzja o wylosowaniu sie zmieniła?

Jak wyczytałem wcześniej ponoć zostało 125 000 os z czego 50 tys zostało powiadomionych. Czy jeśli jestem w tych 75 tys osób czy powinienem byc tej nadzieji ze jeszcze mnie wybiorą ? Jeśli tak to kiedy ewentualnie mógłbym ponownie sprawdzić swój status i jakie są szanse.

Z góry BARDZO DZIĘKUJE za wyczerpujące odpowiedzi ;):):P

Napisano

Mam tak samo właśnie problem z zalogowaniem się poprzez ten numer. Wpisywałem wcześniej tutaj ten błąd, parę postów wyżej. Skoro mnie od razu odrzucono, nie powinni chyba robić takiego problemu, tylko najprostszym sposobem powinienem się zalogować i dostać jak inni, wiadomośc, że mi się nie udało <_< Wklejam raz jeszcze błąd, który mi wyskakuje:

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth

to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

Napisano

mój narzeczony ma tak samo, chyba was odrzucili już na samym początku. ale dziwne bo my razem starannie wypełnialiśmy aplikacje

i nie wiem przez co mogli go odrzucić, skoro mojej nie odrzucili a robiliśmy wszystko tak samo!! na pewno to nie wina kompa czy capsa

jezeli robisz to 100000 razy my tez robilismy na kilku kompach, i lipa

Napisano

słuchajcie a powiedzcie mi jaka to ma być kwota ,którą ja muszę przedstawić, że sie utrzymam w Stanach?

jeżeli powiedzmy jadę ja mój przyszły mąż i dziecko

i jeszcze jedno pytanie, czy pamięta ktoś z was czy w tym wniosku ,który się składało było może pytanie

czy starałeś się o wizę kiedyś, albo czy miałeś wizę jakąś? bo mój narzeczony ma pracowniczą na 10 lat do usa

i teraz on mi mówi, że nie jest pewny czy zaznaczył tam taką odpowiedź, jeżeli w ogóle było takie pytanie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...