misfer Napisano 3 Maja 2013 Zgłoś Napisano 3 Maja 2013 No jeżeli w Polsce się żyje nie można co 2 miesiące na 2 miesiące latać bo kto by na takie urlopy się zgadzał. Myślę że jak ktoś np leci w marcu na 2 tyg i na 1,5 tyg w grudniu na święta, tragedii nie powinno być.
cardigan Napisano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2013 Ja jeszcze studiuję, więc chyba pobyt wakacyjny na dwa miesiące nie powinien być podejrzany?
cardigan Napisano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2013 Hehehe no nie, duża na ciuchy, a podręczny na kosmetyki
misfer Napisano 3 Maja 2013 Zgłoś Napisano 3 Maja 2013 kosmetyki nie mogą być w podróżnym tylko rejestrowanym
cardigan Napisano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2013 kosmetyki nie mogą być w podróżnym tylko rejestrowanym Jak nie? mogą tylko płyny powyżej 50 ml nie mogą
misfer Napisano 3 Maja 2013 Zgłoś Napisano 3 Maja 2013 myślałem o perfumach i większych kosmetykach. Bo kobiety lubią dużo mieć
cardigan Napisano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2013 myślałem o perfumach i większych kosmetykach. Bo kobiety lubią dużo mieć Nie, nie, perfumy to faktycznie do dużego bagażu ale kobiet lubią dużo cieni, pudrów itp i to właśnie wkłasam do podręcznego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.