majkelch Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 A jak myślisz w sierpniu też będą zapraszać, czy lipiec to już koniec.
paradoox Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Zaproszenia są do końca września. Wtedy kończą się rozmowy. Od 1 października zaczyna się już DV2015.
sly6 Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 a jak sie wizy skoncza wczesniej>? to tez nalezy brac pod uwage ,bo w zasadach loterii jest podane,ze rozmowy sa do konca wrzesnia lub tez skonczenia wiz.
paradoox Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 a jak sie wizy skoncza wczesniej>? to tez nalezy brac pod uwage ,bo w zasadach loterii jest podane,ze rozmowy sa do konca wrzesnia lub tez skonczenia wiz. Dokładnie. Może tak być i jest to prawdopodobne, że po raz pierwszy się to stanie właśnie w tej loterii (DV2014).
majkelch Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 Zastanawiam się dlaczego od kilku dni jest cisza na forum.Dlatego,że poszło mało numerów i reszta oczekujących już zrezygnowała.Miejmy cichą nadzieję,że w lipcu dojdzie do 40.Czyżby lista została zamknięta,bo nie można wejść w celu sprawdzenia statusu.
Ironia Losu Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 Nie panikowałbym jeszcze, ale skok faktycznie poniżej oczekiwań. Będzie się działo! Zastanawiam się dlaczego od kilku dni jest cisza na forum.Dlatego,że poszło mało numerów i reszta oczekujących już zrezygnowała.Miejmy cichą nadzieję,że w lipcu dojdzie do 40.Czyżby lista została zamknięta,bo nie można wejść w celu sprawdzenia statusu. Cisza jest bo kazdy "umiera" ze śmiechu.. po powyższym filmiku. Trzeba z dystansem podchodzić do biuletynu, numerów, daty spotkan, badan...... Jestesmy tu i teraz, zyjemy tu i teraz, a jak przyjdzie czas to bedziemy sie martwic i PAnikować , teraz jest zabawa i bedzie sie działo....i czekamy cerpliwie kazdy na swoja kolej. Ja mam nr 50XXX niedawno sie odezwał ktos na forum z nr 51XXX - pozdrawiam Cię gorąco !
kupszczelisty Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2014 Ja mam numer 51XXX i jestem zestresowany że tyle to trwa.
boni Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam serdecznie! Obserwuję forum codziennie bo wiele przydatnych informacji uzyskuję, które jeśli nadejdzie nasz czas (jeśli takowy nadejdzie) na pewno przydadzą się. Mamy daleki numer 50XXX, ale jak widać nie najdalszy. Mąż wygrał ale mimo to braliśmy udział w loterii DV2015, bo numer naprawdę daleki i ja wiem czy jest jakaś szansa na rozmowę?? Jednak ciągle się łudzimy że wszystkich zaproszą. Powodzenia wszystkim życzymy i piszcie jak najwięcej informacji.
grzesG Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2014 Ciężko cokolwiek teraz stwierdzić, gra toczy się do wrześniowego VB... Do mojego nr zostało tylko 8700 !!
Ironia Losu Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2014 HA OBY! pożyjemy, zobaczymy! próbowaliście się zalogować tu https://www.dvlottery.state.gov ? bo ja nie mogę nie wiem czemu... Faktycznie jest problem z logowaniem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.