c4r0 Napisano 19 Maja 2013 Zgłoś Napisano 19 Maja 2013 Gdzie mieszkasz w USA i od jakiego czasu, że ci się nudzi? Ja przez cały czas jak tam byłem to miałem za mało czasu na zrobienie wszystkiego co chciałem. W Polsce teraz zresztą podobnie...
ilya_ Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 Jaki macie ciekawy sposób na nudę w internecie wśród waszych amerykańskich znajomych w USA co studiujesz?
Jackie Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 Jaki macie ciekawy sposób na nudę w internecie wśród waszych amerykańskich znajomych w USA "Internet" i "nuda" się wzajemnie wykluczają
Anubis Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 W dzisiejszych czasach komputer wiąże się pracą, więc wolny czas upływa z dala od internetu, chyba że rezerwuje się stolik w restauracji, zakupuje bilety na jakieś atrakcje, itp.
Jackie Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 W dzisiejszych czasach komputer wiąże się pracą ??? więc wolny czas upływa z dala od internetu, chyba że rezerwuje się stolik w restauracji, zakupuje bilety na jakieś atrakcje, itp. Powiedz to milionom ludzi którzy grają w World of Warcraft Ja tam czas wolny spędzam różnie, przy komputerze również.
Paulina_89 Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 No chyba ze niektorzy internet wykorzystuja tylko w celu obejrzenia rozebranych panienek, to faktycznie mozna sie wynudzic
Laurka Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 Eeee, jak ja miałam chwilę wolnego i czas na Internet, to służył mi do utrzymywania kontaktu ze znajomymi/rodziną w Polsce. Również nie wiem jak się można nudzić w Internecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.