nusinska Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Sorry - pisalem z telefonu wiec troche bez ladu i skladu. Jezeli dostaniesz GC, to jedyna szansa dla Twojego meza zeby dostac GC, to Twoj wyjazd (na granicy formalnie dostajesz / aktywujesz GC), pozniejszy slub (musi byc koniecznie po przekroczeniu granicy) i sponsorowanie jego przez Ciebie w kategorii F2A. To sponsorowanie trwa 2-3 lata mniej wiecej - wiec po tychze 2-3 latach on dostanie GC a przez 2-3 lata Ty bedziesz musiala utrzymac rezydencje w US. Slub przez potencjalnym wyjazdem do US w ogole robi Cie "not eligible" bo nie bedziesz juz traktowana jak dziecko swoich rodzicow (musisz byc niezamezna i ponizej 21 lat). Gdybys aplikacje zlozyla Ty i wygrala, moglabys slub wziac od reki i Twoj maz tak samo od reki dostal by GC. Dziękuję, już wszystko zrozumiałam Bardzo dobrze wytłumaczone. Zresztą nie ma co teraz gadać, bo i tak jest mała szansa, że dostane GC . Dziękuję bardzo
pelasia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Biorę udział w loterii ale chyba liczę że nie wygram bo jak wygram to będę musiał jechać ale rzucać dobrze płatną pracę w Polsce w zamian za nie wiadomo co w USA to trochę nie bardzo... Podziele sie sekretem, niczego nie bedziesz musiał
picasso Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 A myślałem że przyślą kilka radiowozów żeby mnie wsadzić do samolotu do USA. Dobrze że mnie wyprowadziłeś z błędu .
pelasia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 A myślałem że przyślą kilka radiowozów żeby mnie wsadzić do samolotu do USA. Dobrze że mnie wyprowadziłeś z błędu . Oj no po to jest to forum Chyba jednak bedziesz bezpieczny i ominiesz ta cała szopkę z radiowozem, no ale to wielkie chyba.
shmehr Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Podziele sie sekretem, niczego nie bedziesz musiał No nie wiem ja tam słyszałem, że jak się wylosuje i się nie pojedzie to wysyłają dwóch murzynów z dużymi pałami, którymi leją po twarzy takiego niewdzięcznika. EDIT: Z dużymi PAŁKAMI oczywiście :P
justka Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Tak, rozgardiaszem na forum Shmehr,Ty to chyba najbardziej przeżywasz tę całą sytuacje.Sądząc po Twoich wpisach Pozdrawiam
tomey Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Shmehr, wyluzuj trochę, bo psujesz wszysytkim ślinę.
Patipitts Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Sluchajcie kochani, mam pytanie odnosnie confirmation number. Zalogowalam sie z ciekawosci na stronke z wynikami i tam prosza o ten numer w formacie 2014xxxxxxxxxxxx. Jednak moj numer ma duzo wiecej cyfr i nie zaczyna sie od 2014 a nawet nie ma takich cyfr w srodku. Wasze numery tez tak wygladaja? Nie chce panikowac ale wyglada na to ze zle cos spisalam. Przepraszam za brak polskich znakow. Edycja: Przepraszam za ten post I moja glupote, juz ogarnelam o co chodzi... Ale ze mnie panikara... Wstyd
bartkow Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Sluchajcie kochani, mam pytanie odnosnie confirmation number. Zalogowalam sie z ciekawosci na stronke z wynikami i tam prosza o ten numer w formacie 2014xxxxxxxxxxxx. Jednak moj numer ma duzo wiecej cyfr i nie zaczyna sie od 2014 a nawet nie ma takich cyfr w srodku. Wasze numery tez tak wygladaja? Nie chce panikowac ale wyglada na to ze zle cos spisalam. Przepraszam za brak polskich znakow. Przepraszam za klopot, juz ogarnelam o co chodzi... Ale ze mnie panikara... Wstyd Jeśli po godzinie 18stej wyskoczy błąd, to spróbuj przypomnienia numeru POWODZENIA!!!
shmehr Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Shmehr, wyluzuj trochę, bo psujesz wszysytkim ślinę. Co najwyżej psuję ludziom podnietę. Ale jutro będzie już spokój. I 90% spamiarzy zniknie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.