pilkowsky Napisano 17 Września 2013 Zgłoś Napisano 17 Września 2013 witam wszystkich uprzejmie jestem tu nowy i szukam sposobow jak rozmawiac z moja rodzina w PL tanio??
rybka Napisano 17 Września 2013 Zgłoś Napisano 17 Września 2013 za darmo pod warunkiem, że dzwoni skype do skype ale nawet za kasę jest tanio, około 3 centy za minutę na stacjonarny w Polsce
KaeR Napisano 17 Września 2013 Zgłoś Napisano 17 Września 2013 za darmo pod warunkiem, że dzwoni skype do skype ale nawet za kasę jest tanio, około 3 centy za minutę na stacjonarny w Polsce ...plus opłata inicjacyjna. Skype ma też abonamenty do różnych krajów, więc może wyjść taniej. Do Polski $6 nieograniczony abonament.
kzielu Napisano 17 Września 2013 Zgłoś Napisano 17 Września 2013 Ewentualnie moze wykupic subskrypcje i miec nieograniczona ilosc do Polski na stacjonarne za stala miesieczna kwote.
Justi_87 Napisano 17 Września 2013 Zgłoś Napisano 17 Września 2013 mozesz tez postawic na specjalne karty telefoniczne. ja kupuje swoje za $3 i mam kolo 500 min. na stacjonarne.
tinki Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 Nie wiem w jakim stanie mieszkasz, ja korzystam z firmy WDT, mam u nich long dystans, mimo ze operatorem jest AT&T. Dzwoniac z domowego tel wybieram bezposrednio numer do Polski, natomiast na komorke dostalam specjalny numer dostepowy, przez ktory sie lacze. Dodatkowo, moje corki maja numer dostepowy w Polsce, gdzie w razie naglej potrzeby moga do mnie dzwonic, placac tylko za lokalna rozmowe, a reszte ja place, czyli tak jakby dzwonia na moj rachunek. Polecam! www.mywdt.com Firma jest nastawiona na polskich odbiorcow i rozmawiasz po polsku. Pozdrawiam
sly6 Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 jest wiele firm w Polsce np telewizja kablowa i maja dobre oferty na telefony zagranice,.za darmo majac odpowiedni pakiet wykupiony
pepeaz Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 Zakladasz konto na ipfon.pl. Wybierasz numer ze strefy gdzie masz rodzine.Instalujesz program, albo kupujesz IP Phone u nich lub w innym miejscu np e-bay. Dzwonisz po kosztach tak jak bys byl w Polsce, malo tego - twoja rodzina dzwoni do ciebie i placi jak za lokalne rozmowy w Polsce. Cennik znajdziesz na ich stronie. Pozrdawiam
polska201 Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 a ja polecam lycamobile, plan bez kontraktu, place $39 miesiecznie i w tym nielimlitowane rozmowy i sms-y po usa, 250 mb internet, nielimitowany sms-y miedzynarodowe i dostaje extra $10 na rozmowy miedzynarodowe (do polski 3 centy za minute na komorke 1 cent na stacjonarne a w sieci lyca jest za darmo). Lepszej oferty nie znalazlam;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.