kzielu Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 15 minut temu, KarolinkaSliczna napisał: andyopole, Mam jedynie dobry humor od kazdego postu, skapitalizowany człowieku. Całkiem niedawno jestem na tym forum, znalazłam ten temat i stwierdziłam, że mam coś do powiedzenia. Z jednym postem reklamujac jakis site wygladalas jak typowy spamer, wiec nie ma co sie denerwowac na Andy'ego.
andyopole Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 Dla mnie ktos kto swoj udzial w forum zaczyna od zaowalowanej reklamy czegokolwiek robiac na dodatek bledy w pisowni na 99% jest spamerem za 1,50 PLN od posta.
andyopole Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 2 godziny temu, KarolinkaSliczna napisał: Hejka! Polecam dobry serwis tv polskahd.tv. Odnalazłam go parę miesięcy temu i jestem BARDZO zadowolona. Dobra jakość i dużo kanałów, na prawdę opłaca się wykupić coś takiego i mieć z głowy. Bardzo polecam. Zacytowalem zeby bylo widac byka nawet po edytowaniu.
KarolinkaSliczna Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 19 minut temu, andyopole napisał: Zacytowalem zeby bylo widac byka nawet po edytowaniu. No sorki, jestem urodzona w USA i to jest chyba naturalne, że popełniam błędy, bo polski język nie jest językiem , który wykorzystuję na co dzień.
andyopole Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 48 minut temu, KarolinkaSliczna napisał: No sorki, jestem urodzona w USA i to jest chyba naturalne, że popełniam błędy, bo polski język nie jest językiem , który wykorzystuję na co dzień. Szczerze mowiac rzadko mozna spotkac urodzonego w USA Polaka z pochodzenia, uzywajacego polskich znakow oraz zafascynowanego mozliwoscia ogladania polskiej TV.
KarolinkaSliczna Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 13 minut temu, andyopole napisał: Szczerze mowiac rzadko mozna spotkac urodzonego w USA Polaka z pochodzenia, uzywajacego polskich znakow oraz zafascynowanego mozliwoscia ogladania polskiej TV. No gratuluję, spotkałeś po raz pierwszy Polkę urodzoną w USA zafascynowaną językiem polskim, Polską, polską telewizją oraz polskimi znakami dyaktytycznymi
daisy1 Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 @andyopole, mnie bardziej zaintrygowało użycie przez osobę urodzoną w USA zwrotu "No sorki", który jest typowym (używanym w Polsce) spolszczeniem amerykańskiego słowa
aniazzielonego Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 KarolinkoSliczna - a co to za znaki???? - "polskimi znakami dyaktytycznymi"
KarolinkaSliczna Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Uwielbiam kiedy czepiaja sie jakichs bzdur. daisy1, moja mama pochodzi z Polski, ona czasami gada do mnie w jezyku polskim i uzywa tego slowka. aniazzielonego, no przeciez widac, ze to jest literowka.
ilon Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 A wracajac do tematu to obejrzalabym sobie czasem jakis glupi polski serial typu dlaczego ja czy cos takiego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.