pelasia Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Ja musze przyznac, że podczas ostatnich odwiedzin w PL, byłam troche zaszokowana, widząc jak popularne stały sie programy typu " trudne sprawy" " pamiętniki z wakacji" itp. Tego sie w ogole nie da oglądać. Zastanawiam sie, co ludzi w tym kręci.
KaeR Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Polską telewizją można być zafascynowanym po grzybkach i kwasie. Innej możliwości nie widzę.
sly6 Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Pelasia jest widownia jest taki program ,,biznes jesli chodzi o programy tego typu. a co wciaga to wiedza producenci danych programow i gdy sie zobaczy choc troche spoleczenstwo to mozna wysnuc pare hipotez i kazda bedzie wlasciwa.
wodnik Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Sprawdziłam telewizjade. Trzeba kupić Player do przeglądarki podany przez nich , chciałam zobaczyć jaki koszt to napisane jest "coming soon..." więc chyba jeszcze nie do końca maja ogarnięte.
RobertNYc Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 16 godzin temu, KaeR napisał: Polską telewizją można być zafascynowanym po grzybkach i kwasie. Innej możliwości nie widzę. Amerykańska TV wcale nie lepsza. Mam kilkaset programów na Dish Network łącznie z HBO czy Showtime, a tygodniowo udaje sie zdaleźc parę programów/filmów wartych obejrzenia.
KaeR Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 3 minuty temu, RobertNYc napisał: Amerykańska TV wcale nie lepsza. Mam kilkaset programów na Dish Network łącznie z HBO czy Showtime, a tygodniowo udaje sie zdaleźc parę programów/filmów wartych obejrzenia. Niestety w polskiej TV uroku dodaje dobra zmiana.
RobertNYc Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 1 minutę temu, KaeR napisał: Niestety w polskiej TV uroku dodaje dobra zmiana. Nie tylko. Taki TVN po tym jak został przejęty przez amerykańców-kompletnie zszedł na psy. 5 min filmu na 15 min reklam. Oglądać sie tego nie da.
KaeR Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 6 minut temu, RobertNYc napisał: Nie tylko. Taki TVN po tym jak został przejęty przez amerykańców-kompletnie zszedł na psy. 5 min filmu na 15 min reklam. Oglądać sie tego nie da. 5 minut filmu na 15 minut reklam nie jest mozliwe bo prawo przeiduje max 12 minut. Polsat juz dawno ustanowil norme. Zreszta kto oglada filmy w telewizji.
RobertNYc Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 32 minuty temu, KaeR napisał: 5 minut filmu na 15 minut reklam nie jest mozliwe bo prawo przeiduje max 12 minut. Polsat juz dawno ustanowil norme. Zreszta kto oglada filmy w telewizji. OK. Niech bedzie ze jest 12 min reklam. I co to zmienia? To śmietnik a nie TV.
KaeR Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 20 minut temu, RobertNYc napisał: OK. Niech bedzie ze jest 12 min reklam. I co to zmienia? To śmietnik a nie TV. No ale tak juz bylo w komercyjnych stacjach od lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.