Skocz do zawartości

Nowe Zasady International Experience Canada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Sly6

Przegladalam rozne Provincial Nominees Programs i przypadkiem znalazlam cos o MPNP Eastern Europe Recruitment (Manitoba) - czy to jest tylko i wylacznie dla qualified skilled workers? Gdzie moglabym sie dowiedziec czy moglabym probowac wziasc udzial w tym programie? Czy wystarczy wyslac e-mail na address ktory podaja i jesli tak, to co napisac w tym e-mail? Czy nie jest za pozno na wyslanie e-mail? Spotkania beda pod koniec Maja 2014 w Warszawie i Berlinie.

• Odpowiedzi 448
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

O.K, to ta sama strona ktora wlasnie czytam. Co powinnam napisac w tym e-mail?

Aha, i tak na marginesie, czytalam o Provincial Nominee Program Ontario i kicha...

Manitoba wydaje mi sie ma wiecej opcji Nominee Program, jak np. Manitoba Experience. Gdybym znalazla prace w Manitoba na min 6 miesiecy to mialabym szanse skladac aplikacje na permanent resident. Ale trzeba najpierw miec ties z Manitoba w formie zatrudnienia lub nauki.

"Manitoba Experience means that in the past you lived in the province as a temporary foreign worker or as an international student."

Napisano

Manitoba tak ma od lat 90tych od kiedy pamietam..ile osob tak zrobilo ze najpierw Manitoba a potem przenioslo sie gdzies indziej ;)

szybciej i lepiej tam dostac pobyt niz w innych Prowincjach :)

Chociaz powoli i to sie zmienia w innych Prowincjach-brak ludzi oprucz Ontario.

Napisano

Fajny ten program Manitoby, tylko w mailu trzeba wysłać świeże wyniki egzaminu IELTS. Ja egzaminu nie mam. Myślicie, że warto wysyłać bez IELTS?

Chyba już nie zdążę zdać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...