Skocz do zawartości

Pomógłby Mi Ktoś Wkońcu ?

marcin1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co do spotkania to może po prostu podejdź w godzinach urzędowania? Niech mnie ktoś poprawi jeżeli sie mylę ale nie pamiętam abym się umawiała.

Pójść na rozmowę o wizę bez umawiania się?

Powodzenia :lol:

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Cześć,

Papierek wydrukuj. Myślę że i tak go mają ale nie zaszkodzi dla pewności.

Co do spotkania to może po prostu podejdź w godzinach urzędowania? Niech mnie ktoś poprawi jeżeli sie mylę ale nie pamiętam abym się umawiała.

Nie dość, że odpowiadasz po 7 miesiącach, to jeszcze piszesz bzdury. Co to za wysyp w ostatnim czasie nowych użytkowników, którzy odpowiadają na stare posty? Jakaś nowa moda? O co chodzi :huh: ?

Napisano

Bez umawiania sie to mozna odstac godzine w kolejce na dworze i podejsc do pierwszego okna a tam nam powiedza "do widzenia";) Pamietam, ze moj maz wybral nieodpowiedni powod dla ktorego chcielismy sie umowic na wizyte w ambasadzie we Frankfurcie i podchodzimy do okienka, zaczynamy nawijac o tym z czym jest problem, a tam nam mowia, ze to nie to okienko, ze powinnismy isc gdzie indziej i zrobilo sie zamieszkanie jak na czeskim jarmarku. Przestawiali nas do innych okienek chyba z 5 razy ;) bo ciagle to do ktorego nas skierowali nie bylo tym w ktorym moglismy zalatwic sprawe. eh. ;) Tak tylko mi przypomnialo, wiec stwierdzilam, ze dla tych co maja watpliwosci czy sie umawiac czy nie po prostu naskrobie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...