polska201 Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 zaswiadczenie z uczelni ze zostala przjeta na studia i zaczyna nauke od pazdziernika i ze jedzie do znajomego na wakacje.
Kamilejros Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 Znajomego w sensie do mnie?
Kamilejros Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 Dziekuje za odpowiedz :*
sly6 Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 znajomy ....czasamI takie cos wychodzi a czasami nie Pytasz sie o to jak ma mowic osob ktore nie znaja Twojej dziewczyny,Ty sam mozesz jej dobrze nie znac I teraz powie znajomy,zle wypadnie bo tak sie moze stac i wyjdzie bez wizy jakby do znajomych dawali wizy to kazdy by tak mowil
Kamilejros Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Listopada 2013 Raczej chodzilo mi o to co moznaby powiedziec majac srodki finansowe i jednoczesnie nie majac tam znajomych tylko mnie na wizie J1.. No nic zobaczymy, sprobujemy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.