rusiecki Napisano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 W dniu 24.11.2013 o 21:12, sly6 napisał: ja mam dla Ciebie informacje i to same z urzedowych stron jesli to wyjdzie to nic nie zrobisz w Kanadzie.. wjezdzajac na teren Kanady jako turysta, nauka,praca..pobyt staly www.cic.gc.ca/english/information/inadmissibility/who.asp i teraz za zapoznaj z tym sie dobrze dzieki, przeczytalem to i tak dalej nie wiem czy to wyjdzie czy nie ... chyba bede musial podjac sam ryzyko i zobaczyc co z tego wyjdzie bo nikt mi nie potrafi powiedziec w jaki sposob ambasady us/canady sprawdzaja imigrantow...
katlia Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 Oto jeden przyklad "w jaki sposob" -- tu chodzi o Anglie. "United States authorities are able to seek details of any criminal convictions held on the Police National Computer on an individual request basis through Interpol channels" http://www.unlock.org.uk/userfiles/file/IAG/travel/TravellingtotheUS.pdf
sly6 Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 a jak ludzie wpadaja jeszcze... a chwala sie wszedzie jak kto przechytrzyli urzad,urzednikow a nie wiadomo kto Nas slucha,czyta jesli myslsiz ze to Polonia tak robi to mozesz sie zdziwic wielce.
rusiecki Napisano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 W dniu 24.11.2013 o 23:52, katlia napisał: Oto jeden przyklad "w jaki sposob" -- tu chodzi o Anglie. "United States authorities are able to seek details of any criminal convictions held on the Police National Computer on an individual request basis through Interpol channels" http://www.unlock.org.uk/userfiles/file/IAG/travel/TravellingtotheUS.pdf dzieki za konkreta odpowiedz !!! jest napisane "on a individual request basis" miejmy nadzieje ze to rzadko stosowany srodek !!!!
kzielu Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 W dniu 25.11.2013 o 15:53, rusiecki napisał: dzieki za konkreta odpowiedz !!! jest napisane "on a individual request basis" miejmy nadzieje ze to rzadko stosowany srodek !!!! Zdajesz sobie sprawe ze jak Cie sprawdza to dostaniesz dozywotniego bana za misrepresentation ?
Justi_87 Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 W dniu 24.11.2013 o 20:00, rusiecki napisał: no zobaczymy jak to bedzie, wydaje mi sie ze ochrona o moich danych pozwala mi na to zebym im nie powiedzial ze bylem karany gdzies a nawet ze tam przebywalem powyzej 6 miesiecy.. a co do FBI to zgadzam sie ze maja sposoby ale to jedynie jakbym byl jakos powiazany do terroryzmu albo jakiegos morderstwa czy cos tego kalibru...jesli mi nie wyjdzie ze szkola w usa to pojade do toronto tam juz nie trudno spotkac jakas amerykanke z detroit albo buffalo ktora szuka polaka na meza, he he Ty tak na poważnie z ta ochroną danych osobowych?
katlia Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 Tak samo powaznie jak ten caly plan jego Chlopak mysli ze moze ot, tak sobie przyjechac i pouczyc sie w high school. LOL!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.