kzielu Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Na razie to bym sie na Twoim miejscu martwil tym ze zlapales sie na strone jakis oszustow zamiast wlasciwej loterii i uwierzyles w bezsensowna bajke ze ktokolwiek Ci cos pokryje na wypadek jakbys wylosowal zielona karte. Przy okazji tez sprobuj obczaic co oznacza slowo "loteria" i jakie przecietnie sa szanse wylosowania...
Gość Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Rozumiem czyli zgłaszam się dopiero na losowanie w maju 2015 Spóźniłem się no trudno dłużej się pomęczę w tej polsce... Męczyć w Polsce wcale się nie musisz... przecież cała Europa stoi przed Tobą otworem.
KaeR Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Rozumiem czyli zgłaszam się dopiero na losowanie w maju 2015 Spóźniłem się no trudno dłużej się pomęczę w tej polsce... Jeśli będzie.
sly6 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Markus jednak musisz troche poczytac bo Kaer pomylil sie troche 1 maja to beda wyniki znane z dv 2015 a nie losowanie czy tez zgloszenia jesli beda zgloszenia to bedzie cos wiadome we wrzesniu 2014 roku ,wtedy poczytaj to np forum i zobaczysz jak,kiedy beda zgloszenia przyjmowane do dv 2016 roku
KaeR Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Markus jednak musisz troche poczytac bo Kaer pomylil sie troche 1 maja to beda wyniki znane z dv 2015 a nie losowanie czy tez zgloszenia jesli beda zgloszenia to bedzie cos wiadome we wrzesniu 2014 roku ,wtedy poczytaj to np forum i zobaczysz jak,kiedy beda zgloszenia przyjmowane do dv 2016 roku Myślę, że nie ma znaczenia kiedy jest losowanie. Ważne kiedy są wyniki.
sly6 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 My to wiemy Markus za to moze czekac na zgloszenia w maju kiedy ich nie bedzie i to chcialem napisac
Justi_87 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Bardzo podoba mi sie nastepujace zdanie: Strona Loterii Wizowej Zielona Karta USA oferuje obecnie następujące usługi, dla osób ubiegających się o wygranie amerykańskiej Zielonej Karty a w szczegolnosci "ubieganie sie o wygranie"
Markus9292 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Markus jednak musisz troche poczytac bo Kaer pomylil sie troche 1 maja to beda wyniki znane z dv 2015 a nie losowanie czy tez zgloszenia jesli beda zgloszenia to bedzie cos wiadome we wrzesniu 2014 roku ,wtedy poczytaj to np forum i zobaczysz jak,kiedy beda zgloszenia przyjmowane do dv 2016 roku No to świetnie.. :( Dzięki za informacje
Joanna30 Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Wow, skoro ta firma zaplaci potem to nie ma co zwlekac tylko sie zglaszac. Swoja droga ktos wie ile taka przyjemnosc kosztuje? A jest jakiś komitet kolejnowy? Bo ja bym się na listę wpisała
mi0706 Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 A tutaj cutat ze strony serwisu zielona-karta Wow, skoro ta firma zaplaci potem to nie ma co zwlekac tylko sie zglaszac. Swoja droga ktos wie ile taka przyjemnosc kosztuje? Na angielskiej stronie (http://usvisalottery.net) ta informacja jest pominieta Na chińskiej jest ten sam tekst o wynajmie domu Ale nie żebym chiński od razu znał. Wujek Google mi pomógł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.