sly6 Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 to jak dlugo masz wazna GC? na 2 lata czy tez na 10 lat masz tymczasowa? ,to ta na 2 lata. bo to jest wazne ,wtedy wiadomo jakie nalezy przeslac dokumenty
Amfeyo Napisano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 to jak dlugo masz wazna GC? na 2 lata czy tez na 10 lat masz tymczasowa? ,to ta na 2 lata. bo to jest wazne ,wtedy wiadomo jakie nalezy przeslac dokumenty Sorry SLY. GC mam wazna 2lata. Wazna jest do konca czerwca 2014.
kzielu Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 To na 90 dni przed upływem ważności musisz wysłać I-751 i dokumentację. Przeczytaj instrukcje na stronach USCIS.
sly6 Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 nie dlugo Paulina bedzie przedluzac taka karte poczytaj jej posty
gduska Napisano 21 Marca 2014 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 A czy jesli ja jestem poza USA 7 lat i GC mam wazna do 2015 i wjade do USA na irish passport to mam szanse zeby poprostu bedac w USA wyslac wniosek i ja przedluzyc? GC byla/jest na 10lat.
kzielu Napisano 21 Marca 2014 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 A czy jesli ja jestem poza USA 7 lat i GC mam wazna do 2015 i wjade do USA na irish passport to mam szanse zeby poprostu bedac w USA wyslac wniosek i ja przedluzyc? GC byla/jest na 10lat. Nie. Już jest nieważna i nie ma to nic wspólnego z jej okresem ważności.
gduska Napisano 21 Marca 2014 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 Mam nadzieje, ze dobrze go zapamietalam.. mozna to gdzies sprawdzic juz na miejscu w Stanach? kartke wcielo z SSN wcielo.
andyopole Napisano 21 Marca 2014 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 Mam nadzieje, ze dobrze go zapamietalam.. mozna to gdzies sprawdzic juz na miejscu w Stanach? kartke wcielo z SSN wcielo. Zdecydowana wiekszosc amerykanow, obudzona o 4 nad ranem, po pijanemu I w kazdych innych ekstremalnych okolicznosciach recytuje swoj SSN z pamieci, od przodu do tylu I nazad. Ja sie nie moge za nic nauczyc na pamiec tego numerka czym wzbudzam zdumienie na wielu recepcjach wyjmujac z kieszeni telefon gdzie mam ow numer zasejfowany.. Chyba sie starzeje bo numer swojego DO (ksiazeczkowego) pamietam do dzis. Nawet numer mojego Kalasznikowa com go mial na stanie "we wojsku" tez pamietam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.