AniaG Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 A zeby nie byc poza tematem to powiem ze u mnie jest apteka na aptece i większość ludzi jest na food stamps (pierwszy tydzien każdego miesiąca siedzi sie w domu bo towarzystwo sie wylewa do sklepów i wykupuje głownie napoje gazowane, które potem sprzedają dalej) poza tym poza tym od groma "pill heads" no i nie mozna nie wspomnieć red necks oczywiście jak słyszą Polska to pytania: a gdzie to, a to koło San fransisco? A wiem to w Afryce! Jak to inny język?! Nie po angielsku?! Etc... Nie mam chodników, alkoholowe zamykają sie o północy i jest zakaz sprzedaży w niedziele.. Co do benzyny dzis było 3.57 a jedzenie... Hmm na tydzien full w save a lot robie zakupy za ok 60$ Bez mięsa.
kzielu Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Rzut beretem od Ky to jestem ja (Cinci)
AniaG Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Rzut beretem od Ky to jestem ja (Cinci) O widzisz! To jakaś impreza sie chyba szykuje
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Andy a moze nie miał miejsca? Albo nie było miejsc z pamiątkami? Nie bądź nie miły! Dżiulery szop w kazdej dziurze jest....
Anubis Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Dżiulery szop w kazdej dziurze jest.... Tylko nie w każdym można coś gustownego kupić
AniaG Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Dżiulery szop w kazdej dziurze jest.... A tu sie nie zgodze... W mojej nie ma!
andyopole Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 A tu sie nie zgodze... W mojej nie ma! Mowiłem o dziurach, nie o zadupiach...
Paulina_89 Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Dżiulery szop w kazdej dziurze jest.... nie nosze dziulery
AniaG Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Mowiłem o dziurach, nie o zadupiach... A to siedze juz cicho w takim razie
andyopole Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 nie nosze dziulery To tak jak ja. Tylko kupuję. ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.