Justi_87 Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 niebezpiecznie jest czytac takie rzeczy w pracy... ze smiechu prawie spadlam z krzesla. GENIALNE!
andyopole Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Tez w pracy go wkleilem. Poniewaz juz go znam z fotela nie spadlem...
Paulina_89 Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 My też wolimy lapstera, szrympsy i inne sifudy, ale tradycja tradycją. But karp mi przez throata nie przejdzie, husband też próbował i shejtował więc zdesajdowaliśmy, że będzie salmon. Nie dla nas ten komunistyczny bottom feeder. A ten wierszyk trzeba posłać dalej Dobrze, ze niczego nie piłam czytając go
paradoox Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Thanks Bogu, że jestem tylko in charge of porządking i consuming. Merry Świąt!
KaeR Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Nie dla nas ten komunistyczny bottom feeder. No i już wiem co jutro odpowiem babci jak mnie spyta, jak co roku, czemu karpika nie nakładam sobie. :-D
Joanna30 Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Nie wiem, czemu tak hejtujecie karpia On teraz nie smakuje, jak kiedyś, kiedy nie dało się go zjeść... A przynajmniej u mnie w domu smakuje inaczej
KaeR Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Nie wiem, czemu tak hejtujecie karpia Bo nam się w du**ch od tej Ameryki poprzewracało i nie da się go do sushi włożyć. ;-)
Paulina_89 Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Bo nam się w du**ch od tej Ameryki poprzewracało i nie da się go do sushi włożyć. ;-) Otóż to A tak serio, to ja nigdy karpia nie chciałam jeść. Mama mnie zachęcala do próbowania i co Wigilię próbowałam mikroskopijną ilość i nigdy mi nie smakował. Nie ma to jak włożyć pieknego różowego łososia nasmarowanego musztardą, posypanego pieprzem cytrynowym i obłożonego plasterkami pomarańczy do piekarnika. Delicje
Joanna30 Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Bo nam się w du**ch od tej Ameryki poprzewracało i nie da się go do sushi włożyć. ;-) A no to sorry
KaeR Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Nie ma to jak włożyć pieknego różowego łososia nasmarowanego musztardą, posypanego pieprzem cytrynowym i obłożonego plasterkami pomarańczy do piekarnika. Delicje Zastępowanie karpia niepolskimi rybami to, obok aborcji, homoseksualizmu i gender, promowanie cywilizacji śmierci. :>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.