Sara Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 High Desert w centralnym oregonie, niedaleko Warm Springs
Sara Posted January 7, 2014 Author Report Posted January 7, 2014 Zgadzam sie na początku chciałam przenieść sie do californi (long beach albo irvine) ale tobecnie ciąż bardziej zastanawiam sie nas Seattle. I hipoteka tam będzie z polowe tańsza.
andyopole Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Zgadzam sie na początku chciałam przenieść sie do californi (long beach albo irvine) ale tobecnie ciąż bardziej zastanawiam sie nas Seattle. I hipoteka tam będzie z polowe tańsza. ... i trzy razy wiecej deszczu...
myszoneria Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Sorki, że po tak długim czasie odkopuję temat, ale foty z pierwszego posta są wręcz NIEREALNIE piękne. Szczególnie zamglone widoki ze zdjęcia nr 2. Ukłony dla fotografa! Oregon chyba podskoczy wysoko na mojej liście podróżniczych marzeń, skoro poza piękną linią brzegową czają się tam takie atrakcje wizualne.
Ivortm Posted July 9, 2016 Report Posted July 9, 2016 To ja na zachętę do podróży też dorzucę zdjęcia z Oregonu, zrobione w maju na szybko, w miejscu odkrytym przez przypadek w drodze do wodospadów Ok. pół godziny od Portland. Miejsce to Vista House, 40700 Historic Columbia River Hwy, Corbett, OR 97019
marwin Posted July 9, 2016 Report Posted July 9, 2016 Columbia River dzisiaj jest przed nami, wiec juz widze co mnie czeka:) za chwile wyruszamy z Boise i I-84, na 3 dni, do Portland. Spelniamy nasze tegoroczne miesieczne wakacje, ktore nazwalismy 'Ocean-to-ocean 2016', z punktem docelowym w Seattle.
myszoneria Posted July 10, 2016 Report Posted July 10, 2016 Ivortm, takie odkrycia cieszą najbardziej. Imponująco się prezentuje ten przełom rzeczny. Na żywo musiał zrobić jeszcze większe wrażenie. marvin - to widoki macie zapewnione. Udanych wakacji! Też możecie pomyśleć o relacji na forum - stalkerów tu chyba nie brakuje
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.