Paulina_89 Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 5 godzin temu, RobertNYc napisał: Big News! Z tego co wyczytałem-stało sie coś co wydawało się prawie niemożliwe-David Toborowsky w końcu znalazł pracę! Unbelievable! Chyba mu kartke z gratulacjami osobiscie dostarcze
ilya_ Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 8 godzin temu, margherita_s napisał: Jak zwykle czekam z niecierpliwoscia na niedzielny wieczor! Ku rozczarowaniu mojego meza, ktory nie moze ogladac swojego ukochanego footballu Ta dziewczyna z Brazylii rzeczywiscie ma nierealne wyobrazenie o Amerykanach. Natomiast jesli chodzi o Rosjanke, to przeliczylam na $, ile zaplacili za te wszystkie rzeczy kupione dla dziecka i bylo to $136. Nie wydaje mi sie, zeby bylo to zbyt duzo, zwlaszcza ze kupili sporo rzeczy. Ach, jeszcze jest ta babka z Azji, ktora nie wiem po co tu przyleciala, skoro tam miala wlasne kucharki i sluzbe... przeciez dla tego nastolatka 136 usd to mega kasa....czy on kiedys robil gdzies w ogole ? poza tym on nie mieszka z rodziami, nigdy ich nie mial,
Paulina_89 Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 23 godziny temu, andyopole napisał: A mój 62 letni sąsiad kupił swojej nowej filipinskiej żonie nowiuska Camry. Keeper
andyopole Napisano 10 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2018 Godzinę temu, Paulina_89 napisał: Keeper I tak mu ucieknie... Niech tylko 10 letnia GC dostanie.
Paulina_89 Napisano 10 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2018 12 godzin temu, andyopole napisał: I tak mu ucieknie... Niech tylko 10 letnia GC dostanie. Ucieknie mu i to jeszcze pewnie w tej Toyocie, ktora jej kupil. jeden krok w planie ucieczki juz jej maz zalatwil. Teraz tylko ogarnac finanse i you’re good to go.
ilya_ Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2018 6 godzin temu, Paulina_89 napisał: this is interesting;) no co - kanape kupuja. Przeciez laska musi miec na czym dupsko usadzic. A tak swoja droga - czy te sooby co przylatuja na tych narzeczenskich wizach to moga pracowac ? Dostaja oni work permit ? Bo jeszcze nie widzialem aby ktos powiedzial " musze isc do pracy" czy cos...wyglada to jakby takie wakacje dla nich...
Paulina_89 Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2018 34 minuty temu, ilya_ napisał: no co - kanape kupuja. Przeciez laska musi miec na czym dupsko usadzic. A tak swoja droga - czy te sooby co przylatuja na tych narzeczenskich wizach to moga pracowac ? Dostaja oni work permit ? Bo jeszcze nie widzialem aby ktos powiedzial " musze isc do pracy" czy cos...wyglada to jakby takie wakacje dla nich... Bardziej interesujace wydawalo mi sie to, ze ma wspolne konto bankowe z mama
andyopole Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2018 Poczatkowo myslalem ze to maz tej panienki. Dopiero gdy puscilem film..... to tesciowa?
ilya_ Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2018 1 minutę temu, Paulina_89 napisał: Bardziej interesujace wydawalo mi sie go, ze ja wspolne konto bankowe z mama spokojna rodzinnka mieszkajaca w vegas z kotami. Nagle pojawia sie brazylijka, ktora synalek poznal online...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.