Paulina_89 Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Gratulacje! Od siebie dodam, ze dzieki pomocy uzytkownikow tego forum, m.in. p. Kariny, kzielu, jkb, lochraven, sly6 i wielu innych, przeszlam proces K-1 az do zielonej karty bez udzialu prawnikow, a nawet Visa Journey. Ja muszę się przyznać, że na tym forum zostałam póki co najdłużej. Z każdego innego uciekłam po kilku dniach czy miesiącach. Szczególnie z takich małomiasteczkowych zdominowanych przez anonimy, gdzie jeden przez drugiego narzeka, a czlowieka, ktory cos w zyciu osiagnal w ich miejscowosci miesza sie z błotem... Tutaj czuję, że spora liczba stałych bywalców to ludzie na poziomie, a troli szybko się likwiduje Za to uwielbiam to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 milo sie czyta posty ,wypowiedzi ze praca nie idzie na marne Niggela byla tutaj taka uzytkowniczka KW ze potem az sie dzwilia ze od K-1 do obywatelstwa szybko minelo i ten czas minal jej na tym np forum pytala sie,odpowiadala i tego Tobie jak i innym zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zaluje ze nie trafilam tu wczesniej-to forum to kopalnia wiedzy:) No i podziwiam cierpliwosc moderatorow i stalych uzytkownikow ktorzy odpowiadaja non stop na te same pytania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Wow.. ja jestem od 7 grudnia 2004. Ponad 9 lat. Pamietam, ze weszlam tutaj kiedy moja corka byla malenka i byla wtedy chora - siedzialam w domu i jakos przez przypadek weszlam na to Forum.... i tak zostalam Bywalo roznie - czasem mialam wiecej czasu, czasem mniej, czasem niektorzy doprowadzali mnie (i nie tylko mnie, prawda Jackie, sly6, kzielu) do bialej goraczki... :) ale w wiekszosci byly (i sa) tutaj osoby, ktorych zwykle "dziekuje" makes my day Wiekszosci z Was nie znam osobiscie, z niektorymi rozmawialam przez telefon, od wielu osob do dzisiaj dostaje kartki na Swieta i ciasteczka (od mesio) - te ciasteczka to juz tradycja i moja corka na nic tak nie czeka jak na ciasteczka Czesc z Was poznala mnie jeszcze kiedy byliscie w Polsce - dzisiaj jestescie juz obywatelami ... jak ten czas mija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 sly6 wydaje sie byc na tyle opanowany, ze nawet jesli ktos zadaje to samo pytanie po raz 874876487658746856486-ty, to nie daje po sobie poznac z tego co zauwazylam. Zawsze odpowiada z usmiechem (chociazby ten usmiech miala reprezentowac emotikonka) Droga Karino, jestes niezastąpiona na tym forum gdyz niekiedy inni forumowicze przekreslali komus szanse na wyjazd, a Ty zapalalas swiatelko w tunelu, rozwialas wątpliwosci, wskazalas droge. Nie musialam osobiscie doswiadczac ogromnej pomocy od Ciebie, zeby zobaczyc ilu ludziom pomoglas i jak bardzo To, co robisz jest po prostu niesamowite. Jestem pewna ze ciastka, torciki, kwiaty i podziekowania jeszcze niejednokrotnie bedziesz w zyciu dostawala Czego Ci serdecznie zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Podziwiam adminow (zwlaszcza Panie) za konkretne I fachowe podpowiedzi a Sly6 za szczegolna cierpliwosc chociaz czasem trzeba jego rady przeczytac w te i nazad raz i dwa a czasem i trzy razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrorystka Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A pomyslec ze zalozylam tu profil 6 lat temu z czystej ciekawosci jak to sie innym zyje w wielkim swiecie, absolutnie nie przypuszczalam z Ameryka jest w zasiegu reki (stad ten durny nick, haha ) ale dzieki Waszym radom i wskazowkom udalo sie i w&t i teraz GC. Jestescie wielcy, przesylam podziekowania i teksanskie slonce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a Tobie zycze wrescie GC moze znajdz sposob inny aby dostac GC,dowiedziec sie co jest grane z ta karta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Podziwiam adminow (zwlaszcza Panie) za konkretne I fachowe podpowiedzi a Sly6 za szczegolna cierpliwosc chociaz czasem trzeba jego rady przeczytac w te i nazad raz i dwa a czasem i trzy razy... andyopole - uwielbiam czytac Twoje posty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 andyopole - uwielbiam czytac Twoje posty.. ...achhh.... , Karina! Czymem zasluzyl? Przeciez tylko po polsku pisze.... jakem stary i siwy takem sie zarumienil "na gembie".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.