Paulina_89 Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 Gratulacje! Od siebie dodam, ze dzieki pomocy uzytkownikow tego forum, m.in. p. Kariny, kzielu, jkb, lochraven, sly6 i wielu innych, przeszlam proces K-1 az do zielonej karty bez udzialu prawnikow, a nawet Visa Journey. Ja muszę się przyznać, że na tym forum zostałam póki co najdłużej. Z każdego innego uciekłam po kilku dniach czy miesiącach. Szczególnie z takich małomiasteczkowych zdominowanych przez anonimy, gdzie jeden przez drugiego narzeka, a czlowieka, ktory cos w zyciu osiagnal w ich miejscowosci miesza sie z błotem... Tutaj czuję, że spora liczba stałych bywalców to ludzie na poziomie, a troli szybko się likwiduje Za to uwielbiam to forum
sly6 Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 milo sie czyta posty ,wypowiedzi ze praca nie idzie na marne Niggela byla tutaj taka uzytkowniczka KW ze potem az sie dzwilia ze od K-1 do obywatelstwa szybko minelo i ten czas minal jej na tym np forum pytala sie,odpowiadala i tego Tobie jak i innym zycze
River Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Zaluje ze nie trafilam tu wczesniej-to forum to kopalnia wiedzy:) No i podziwiam cierpliwosc moderatorow i stalych uzytkownikow ktorzy odpowiadaja non stop na te same pytania:)
karina Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Wow.. ja jestem od 7 grudnia 2004. Ponad 9 lat. Pamietam, ze weszlam tutaj kiedy moja corka byla malenka i byla wtedy chora - siedzialam w domu i jakos przez przypadek weszlam na to Forum.... i tak zostalam Bywalo roznie - czasem mialam wiecej czasu, czasem mniej, czasem niektorzy doprowadzali mnie (i nie tylko mnie, prawda Jackie, sly6, kzielu) do bialej goraczki... :) ale w wiekszosci byly (i sa) tutaj osoby, ktorych zwykle "dziekuje" makes my day Wiekszosci z Was nie znam osobiscie, z niektorymi rozmawialam przez telefon, od wielu osob do dzisiaj dostaje kartki na Swieta i ciasteczka (od mesio) - te ciasteczka to juz tradycja i moja corka na nic tak nie czeka jak na ciasteczka Czesc z Was poznala mnie jeszcze kiedy byliscie w Polsce - dzisiaj jestescie juz obywatelami ... jak ten czas mija...
Paulina_89 Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 sly6 wydaje sie byc na tyle opanowany, ze nawet jesli ktos zadaje to samo pytanie po raz 874876487658746856486-ty, to nie daje po sobie poznac z tego co zauwazylam. Zawsze odpowiada z usmiechem (chociazby ten usmiech miala reprezentowac emotikonka) Droga Karino, jestes niezastąpiona na tym forum gdyz niekiedy inni forumowicze przekreslali komus szanse na wyjazd, a Ty zapalalas swiatelko w tunelu, rozwialas wątpliwosci, wskazalas droge. Nie musialam osobiscie doswiadczac ogromnej pomocy od Ciebie, zeby zobaczyc ilu ludziom pomoglas i jak bardzo To, co robisz jest po prostu niesamowite. Jestem pewna ze ciastka, torciki, kwiaty i podziekowania jeszcze niejednokrotnie bedziesz w zyciu dostawala Czego Ci serdecznie zycze
andyopole Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Podziwiam adminow (zwlaszcza Panie) za konkretne I fachowe podpowiedzi a Sly6 za szczegolna cierpliwosc chociaz czasem trzeba jego rady przeczytac w te i nazad raz i dwa a czasem i trzy razy...
terrorystka Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 A pomyslec ze zalozylam tu profil 6 lat temu z czystej ciekawosci jak to sie innym zyje w wielkim swiecie, absolutnie nie przypuszczalam z Ameryka jest w zasiegu reki (stad ten durny nick, haha ) ale dzieki Waszym radom i wskazowkom udalo sie i w&t i teraz GC. Jestescie wielcy, przesylam podziekowania i teksanskie slonce!
sly6 Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 a Tobie zycze wrescie GC moze znajdz sposob inny aby dostac GC,dowiedziec sie co jest grane z ta karta.
karina Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 Podziwiam adminow (zwlaszcza Panie) za konkretne I fachowe podpowiedzi a Sly6 za szczegolna cierpliwosc chociaz czasem trzeba jego rady przeczytac w te i nazad raz i dwa a czasem i trzy razy... andyopole - uwielbiam czytac Twoje posty..
andyopole Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 andyopole - uwielbiam czytac Twoje posty.. ...achhh.... , Karina! Czymem zasluzyl? Przeciez tylko po polsku pisze.... jakem stary i siwy takem sie zarumienil "na gembie"....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.