Napoleon21 Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Czy można “wyrosnąć” z zielonej karty ? proszę o opisy własnych doświadczeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Rozwiń proszę tę myśl, bo nie rozumiem o jakim "wyrośnięciu" mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 byly takie przypadki a to dotyczylo osob z loterii wizowej.nawet taka osoba miala-ma rozmowe w lutym i jestem ciekawy jak jej poszlo z jej Corka. wyrosnac tzn nie kwalifikowac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Pytanie jest bez sensu, oczywiscie ze mozna. Koledzie Napoleonowi zamknieto temat i teraz sie "rzuca" zakladajac coraz to bardziej bezsensowne tematy. Ma generalnie przeswiadczenie albo o spisku forumowiczow albo o spisku rzadu USA albo o jakiejs wielkiej niesprawiedliwosci ktora go spotka. Ewentualnie spisku forumowiczow z rzadem USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 albo "wyrosnąć" czyli mieć marzenie i z niego "wyrosnąć" = GC przestaje być marzeniem. sly6 - nie wiem jakiego jesteś pochodzenia, często sie nad tym zastanawiam, bo Polakiem z krwi i kości to chyba nie, ale w polskim "wyrosnąć z czegoś" można rozumieć na kilka sposobów. Mozna wyrosnąć ze spodni Mozna wyrosnąć ze pewnego okresu zachowania, Mozna wyrosnąć z dziecięcych marzeń itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dragony - chodzi o age out. Jasniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 albo "wyrosnąć" czyli mieć marzenie i z niego "wyrosnąć" = GC przestaje być marzeniem. sly6 - nie wiem jakiego jesteś pochodzenia, często sie nad tym zastanawiam, bo Polakiem z krwi i kości to chyba nie, ale w polskim "wyrosnąć z czegoś" można rozumieć na kilka sposobów. Mozna wyrosnąć ze spodni Mozna wyrosnąć ze pewnego okresu zachowania, Mozna wyrosnąć z dziecięcych marzeń itd... No wlasnie, ja nie wiedzialam jak to interpretowac... w sumie nadal nie jestem pewna co autor mial na mysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 wyrosnac tzn nie kwalifikowac sie To mogly napisac jakos normalnie,a nie wyrosnac.Wyrosnac mozna z ubran. Wogole pytanie bez sensu-"wyrosnac" mozna z zielonej karty jak sie skonczy 21 lat,a sponsoruje rodzina,w loterii visowej,jesli sam skladasz podanie to sie nie wyrasta,tak samo jak sponsoruje maz zone albo zona meza. Nie pochwale sie ile mam lat,ale nie wyroslam ze swojej Zielonej karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Nie rozumiem Waszrgo problemu. Gdy tylko przeczytalem temat wątku od dazu wiedziałem oco kaman. Upewnilem sie bez czytania gdy zobaczylem kto jest jego autorem. On wciaz nie przyjmuje do wiadomości że musi konsultować się z naprawdę dobrym prawnikiem a nie z amatorami na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon21 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam i wyjaśniam . Tytuł tematu z kopiowałem z : http://www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/sad-nie-mozna-wyrosnac-z-zielonej-karty oczywiście nie słowo w słowo . Może to błąd ?........ Mam nadzieję że teraz już wszystko jasne . Tym co nadal mają problem ze zrozumieniem ja nie pomogę , przepraszam ale nie mam takich umiejętności . Proponuję udać się do specjalistycznej placówki . Wracając do tematu , proszę o wypowiedzi tych których spotkał podobny problem , pozostałych proszę o zaprzestanie wpisywania swoich debilnych wypocin , z uwagi na własne zdrowie , proszę nie nadwyrężajcie swojej szarej komórki . Dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.