Skocz do zawartości

Jak Zdrowo Jeść W Usa :)

Paulina_89

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Założyłam nowy watekw tym samym dziale. Przenosimy rozmowę :)

Ups,ja tez-trzeba by jeden skasowac-odpisze w Twoim a moj prosze zamknac/skasowac:)

Napisano

Hej,

Co zdrowego gotujecie?

U mnie piekna pogoda,wiec nie chce mi sie stac w kuchni.Jade na kanapkach i salatkach:)

Napisano

Ja miałam taco bell na śniadanie :D a tak to nie wiem co na obiad... Coś sie wymyśli, ale czy zdrowego.. Nie wiadomo. A tak na poważnie trzeba przystopowac :D

Napisano

ja wlasnie robilam cos pomiedzy crossaint a krokietem ;) Kupilam to gotowe ciasto na croissanty i wypelnilam je ugotowaną z kostką rosolową kapustą kiszoną z podsmażaną cebulką i grzybami. Wyszlo calkiem smacznie i szybciej niz tradycyjne krokiety (choc tradycyjne krokiety sa o wiele smaczniejsze;) ale dzisiaj mi sie nie chcialo robic nalesnikow i pozniej panierowac w jajku i bulce tartej.

Napisano

ja wlasnie robilam cos pomiedzy crossaint a krokietem ;) Kupilam to gotowe ciasto na croissanty i wypelnilam je ugotowaną z kostką rosolową kapustą kiszoną z podsmażaną cebulką i grzybami. Wyszlo calkiem smacznie i szybciej niz tradycyjne krokiety (choc tradycyjne krokiety sa o wiele smaczniejsze;) ale dzisiaj mi sie nie chcialo robic nalesnikow i pozniej panierowac w jajku i bulce tartej.

Wygodniej jest do panierowania krokietow zastosowac ciasto naleśnikowe zamiast jajka. ..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...