andyopole Napisano 10 Marca 2014 Zgłoś Napisano 10 Marca 2014 Miało byc o żywieniu. Zdrowym. A jest o pryszczach!
Misuzu Napisano 10 Marca 2014 Zgłoś Napisano 10 Marca 2014 Założyłam nowy watekw tym samym dziale. Przenosimy rozmowę
River Napisano 10 Marca 2014 Zgłoś Napisano 10 Marca 2014 Założyłam nowy watekw tym samym dziale. Przenosimy rozmowę Ups,ja tez-trzeba by jeden skasowac-odpisze w Twoim a moj prosze zamknac/skasowac:)
River Napisano 15 Marca 2014 Zgłoś Napisano 15 Marca 2014 Hej, Co zdrowego gotujecie? U mnie piekna pogoda,wiec nie chce mi sie stac w kuchni.Jade na kanapkach i salatkach:)
Nigella Napisano 15 Marca 2014 Zgłoś Napisano 15 Marca 2014 U nas dzisiaj 25 stopni C, prawie zadnych chmur i zero szans na stanie przy garach Rozwazam Wietnamczyka albo Kubanczyka
andyopole Napisano 15 Marca 2014 Zgłoś Napisano 15 Marca 2014 tak tak, jedzcie kanapki, burito z fasola tylko potem proszę bez zdziwienia na wadze łazienkowej...
Misuzu Napisano 15 Marca 2014 Zgłoś Napisano 15 Marca 2014 Ja miałam taco bell na śniadanie a tak to nie wiem co na obiad... Coś sie wymyśli, ale czy zdrowego.. Nie wiadomo. A tak na poważnie trzeba przystopowac
Paulina_89 Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 ja wlasnie robilam cos pomiedzy crossaint a krokietem Kupilam to gotowe ciasto na croissanty i wypelnilam je ugotowaną z kostką rosolową kapustą kiszoną z podsmażaną cebulką i grzybami. Wyszlo calkiem smacznie i szybciej niz tradycyjne krokiety (choc tradycyjne krokiety sa o wiele smaczniejsze;) ale dzisiaj mi sie nie chcialo robic nalesnikow i pozniej panierowac w jajku i bulce tartej.
andyopole Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 ja wlasnie robilam cos pomiedzy crossaint a krokietem Kupilam to gotowe ciasto na croissanty i wypelnilam je ugotowaną z kostką rosolową kapustą kiszoną z podsmażaną cebulką i grzybami. Wyszlo calkiem smacznie i szybciej niz tradycyjne krokiety (choc tradycyjne krokiety sa o wiele smaczniejsze;) ale dzisiaj mi sie nie chcialo robic nalesnikow i pozniej panierowac w jajku i bulce tartej. Wygodniej jest do panierowania krokietow zastosowac ciasto naleśnikowe zamiast jajka. ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.