River Napisano 30 Marca 2014 Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Odswiezam watek:) U mnie lenistwo,nie mam pomyslow na dania obiadowe,pogoda za ladna.Dzisiaj mialam ravioli polane organicznym ostrym ketchupem(zjadliwe)choc nie do konca zdrowe. W Chipotle maja teraz do wyboru tofu-bardzo lubie-jest super pikantne.To jedyny fast food ktory toleruje tutaj.
Paulina_89 Napisano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Wstyd sie przyznac - nigdy nie bylam w Chipotle, ale we wtorek wyskakuje z kolezanka na zakupy wiec musze w koncu tam zajrzec. A co do moich pomidorów doniczkowych - zapomnialam, ze moj maz jakis czas temu wsparl finansowo pewien projekt i tydzien temu przyslali nam Smart Garden Dzisiaj widze juz ze cos tam zielonego sie pojawia. Obczajcie: http://www.clickandgrow.com/products/smart-herb-garden-pre-order
River Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 Wstyd sie przyznac - nigdy nie bylam w Chipotle, ale we wtorek wyskakuje z kolezanka na zakupy wiec musze w koncu tam zajrzec. A co do moich pomidorów doniczkowych - zapomnialam, ze moj maz jakis czas temu wsparl finansowo pewien projekt i tydzien temu przyslali nam Smart Garden Dzisiaj widze juz ze cos tam zielonego sie pojawia. Obczajcie: http://www.clickandgrow.com/products/smart-herb-garden-pre-order Koniecznie obczaj:)Fajny ten smart garden:) Macie jakies ulubione mini przekaski ktore mozna zabrac w maly plecak na wyprawy rowerowe?jeszcze nie znalazlam takich do ktorych chce powrocic.W organicznym znalazlam energy chunks ale srednio je lubie.
Nigella Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 My kupujemy zele Honey Stinger - smakuja jak miod, sa bardzo slodkie, trzeba je popijac woda - i Clif Bars - jak dla mnie sa najlepsze, ale i tak te wszystkie batony energetyczne smakuja czyms sztucznym.
ASKA4 Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 Trend - ja też jestem z Trójmiasta i strasznie, ale to strasznie brakuje mi ryb! Do oceanu daleko, znajomi wzięli nas do fastfoodowej smażalni ryb. Chcieli zrobić mi przyjemność, bo wiadomo, przyjechała znad morza. No cóż... Te ryby w ogóle smaku nie miały... Świeżych śledzi jeszcze nigdzie nie znalazłam :-( Tez jestem z Trojmiasta i z ryb to mi najbardziej brakuje tu WEDZONYCH SZPROTEK. Jeju jak ja za nimi tesknie!
River Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 My kupujemy zele Honey Stinger - smakuja jak miod, sa bardzo slodkie, trzeba je popijac woda - i Clif Bars - jak dla mnie sa najlepsze, ale i tak te wszystkie batony energetyczne smakuja czyms sztucznym. Tych pierwszych nie znam,Clif Bars srednio mi smakuja.No wlasnie tez sie zgadzam ze wszystkie te batony smakuja czyms sztucznym i nie jest to zalezne od ceny.
andyopole Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 Najbardziej energetyczna jest kromeczka z domowym smalczykiem i skwareczkami... :-) ;-) :-D
River Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 Najbardziej energetyczna jest kromeczka z domowym smalczykiem i skwareczkami... :-) ;-) :-D Chyba zaczne smalec sama robic:)
Paulina_89 Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 Smalec zawsze babunia moja robila, ale ja bym nie zniosla zapachu stopionego tluszczu, fuj. Potem bym i tak tego nie jadla. Najlepiej mi smakuje jak mi ktos gotuje A czarną polewkę znacie? To moj smak z dziecinstwa Babcia zawsze robila z mlodymi ziemniakami i suszonymi sliwkami - niebo w gebie
Misuzu Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2014 Czarnej polewki nie jadłam chyba nawet, ale za to skojarzyła mi sie zupa owocowa! Jagody, wiśnie, truskawki... Co tam sie chciało
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.