Skocz do zawartości

Jak Zdrowo Jeść W Usa :)

Paulina_89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odswiezam watek:)

U mnie lenistwo,nie mam pomyslow na dania obiadowe,pogoda za ladna.Dzisiaj mialam ravioli polane organicznym ostrym ketchupem(zjadliwe)choc nie do konca zdrowe.

W Chipotle maja teraz do wyboru tofu-bardzo lubie-jest super pikantne.To jedyny fast food ktory toleruje tutaj.

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wstyd sie przyznac - nigdy nie bylam w Chipotle, ale we wtorek wyskakuje z kolezanka na zakupy wiec musze w koncu tam zajrzec.

A co do moich pomidorów doniczkowych - zapomnialam, ze moj maz jakis czas temu wsparl finansowo pewien projekt i tydzien temu przyslali nam Smart Garden :D Dzisiaj widze juz ze cos tam zielonego sie pojawia. Obczajcie:

photo-main.jpg?1363792062

http://www.clickandgrow.com/products/smart-herb-garden-pre-order

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wstyd sie przyznac - nigdy nie bylam w Chipotle, ale we wtorek wyskakuje z kolezanka na zakupy wiec musze w koncu tam zajrzec.

A co do moich pomidorów doniczkowych - zapomnialam, ze moj maz jakis czas temu wsparl finansowo pewien projekt i tydzien temu przyslali nam Smart Garden :D Dzisiaj widze juz ze cos tam zielonego sie pojawia. Obczajcie:

photo-main.jpg?1363792062

http://www.clickandgrow.com/products/smart-herb-garden-pre-order

Koniecznie obczaj:)

Fajny ten smart garden:)

Macie jakies ulubione mini przekaski ktore mozna zabrac w maly plecak na wyprawy rowerowe?jeszcze nie znalazlam takich do ktorych chce powrocic.W organicznym znalazlam energy chunks ale srednio je lubie.

Napisano

My kupujemy zele Honey Stinger - smakuja jak miod, sa bardzo slodkie, trzeba je popijac woda - i Clif Bars - jak dla mnie sa najlepsze, ale i tak te wszystkie batony energetyczne smakuja czyms sztucznym.

Napisano

Trend - ja też jestem z Trójmiasta i strasznie, ale to strasznie brakuje mi ryb! Do oceanu daleko, znajomi wzięli nas do fastfoodowej smażalni ryb. Chcieli zrobić mi przyjemność, bo wiadomo, przyjechała znad morza. No cóż... Te ryby w ogóle smaku nie miały... Świeżych śledzi jeszcze nigdzie nie znalazłam :-(

Tez jestem z Trojmiasta i z ryb to mi najbardziej brakuje tu WEDZONYCH SZPROTEK. Jeju jak ja za nimi tesknie!

Napisano

My kupujemy zele Honey Stinger - smakuja jak miod, sa bardzo slodkie, trzeba je popijac woda - i Clif Bars - jak dla mnie sa najlepsze, ale i tak te wszystkie batony energetyczne smakuja czyms sztucznym.

Tych pierwszych nie znam,Clif Bars srednio mi smakuja.No wlasnie tez sie zgadzam ze wszystkie te batony smakuja czyms sztucznym i nie jest to zalezne od ceny.

Napisano

Najbardziej energetyczna jest kromeczka z domowym smalczykiem i skwareczkami... :-) ;-) :-D

Chyba zaczne smalec sama robic:)

Napisano

Smalec zawsze babunia moja robila, ale ja bym nie zniosla zapachu stopionego tluszczu, fuj. Potem bym i tak tego nie jadla. Najlepiej mi smakuje jak mi ktos gotuje :D

A czarną polewkę znacie? To moj smak z dziecinstwa :D Babcia zawsze robila z mlodymi ziemniakami i suszonymi sliwkami - niebo w gebie ;)

Napisano

Czarnej polewki nie jadłam chyba nawet, ale za to skojarzyła mi sie zupa owocowa! Jagody, wiśnie, truskawki... Co tam sie chciało :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...