Gość miqhs Napisano 28 Maja 2014 Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 Najbardziej mnie martwi fakt, że do Stanów nie można wwozić...nasion.
Anubis Napisano 28 Maja 2014 Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 Polskie nasiona w USA: http://domitp.com/home-garden-1/vegetable-seeds-from-poland-nasiona/
Gość miqhs Napisano 28 Maja 2014 Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 a czy one nie są czasem GMO? potem wyrośnie mi ogórek z domieszką pomidora i generalnie to sałatka grecka
Anubis Napisano 28 Maja 2014 Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 a czy one nie są czasem GMO? potem wyrośnie mi ogórek z domieszką pomidora i generalnie to sałatka grecka Skontaktuj się z hodowcą tych nasion i spytaj czy są GMO: W.Legutko Przedsiębiorstwo Hodowlano - Nasienne Nad Stawem 1F 63-930 Jutrosin phone +48 (65) 548 28 12 fax +48 (65) 548 26 30 legutko@legutko.com.pl
River Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Niedlugo, zeby zdrowo jesc, trzeba bedzie do sklepu z zyrantem chodzic. Mieszkam i pracuje na zadupiu i jedyne sklepy to walmart i food lion. W WM wiekszosc warzyw i owocow jest i tak na wpol martwa. fakt:) Co do WM tez sie zgadzam i dlatego juz tam nie kupuje.Tez mieszkam na zadupiu i dlatego raczej narzekam na jakosc/dostep do jedzenia. A co do cen, to niedaleko mnie jest targ gdzie sprzedaja 10 pomaranczy za 1 dolara (czasem mniej) uwazam, ze to dobra cena Wow niezla cena-ciekawa jestem jak z jakoscia:)
Paulina_89 Napisano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 fakt:) Co do WM tez sie zgadzam i dlatego juz tam nie kupuje.Tez mieszkam na zadupiu i dlatego raczej narzekam na jakosc/dostep do jedzenia. Wow niezla cena-ciekawa jestem jak z jakoscia:) Nie pytalam co prawda skad te pomarancze sa, ale byly dobre Btw. dzieki za polecenie tych jogurtow, sa pyszne!
pelasia Napisano 30 Maja 2014 Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 Btw. dzieki za polecenie tych jogurtow, sa pyszne! To sa moje ulubione jogurty. O ile mnie pamięć nie zawodzi, to sa z CO.
River Napisano 30 Maja 2014 Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 Btw. dzieki za polecenie tych jogurtow, sa pyszne! Ciesze sie:) To sa moje ulubione jogurty. O ile mnie pamięć nie zawodzi, to sa z CO. Tak sa z CO:)Moj ulubiony to z rabarbarem i z brzoskwinia:)
Gość miqhs Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 Słuchajcie, czy możecie mi pomóc w kwestii chleba, jest to jakiś koszmar tutaj. Kupiliśmy chlebek dziś w Panera Bread: https://www.panerabread.com/en-us/home.html Koleżanka polecała, ale to nadal nie to. Wciąż buła, nawet jak z ziarnami, a ceny mają niczego sobie. Nie mówię tu o żadnych ciabatach, ale zwykłym pszennym chlebku, albo razowym. Czy pieczecie chleb sami, bo zrobić zakwas to nie problem. Jaka mąka? Czy sour oznacza, że chleb jest na zakwasie? Na razie jemy tortile bo są smaczne ze względu na masę Meksykanów, którzy tu mieszkają, ale chciałoby się kanapeczkę. Wędliny jakoś przeżyjemy, chociaż też na dobre nie trafiłam. Upiekłam kwałek mięsa wyglądający na szynkę, więc sobie radzę Ale chleb to masakra.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.