Monia12 Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2014 Możesz zarejestrować się kiedy chcesz- ważne aby przed rozmową. http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/index.html?firstTime=No My również po wszystko szybko i sprawnie po 9 było już po wszystkim. Nikt nie pytał nas o finanse. Pani Konsul bardzo miła, podczas rozmowy popijała kawę, zero stresu i pośpiechu. Rozmowa w języku polskim- nikt nie robił z tego problemu. Trzeba podejść do tego bez stresu! Pytania również podstawowe: Jak podoba Wam się dzisiejsza pogoda? Czy mamy kogoś w USA? Ile ta osoba tam jest? Czy byliśmy kiedyś w USA? Gdzie planujemy lecieć? Kiedy planujemy lecieć? Rozmowa niczym nie różniła się od innych opisanych tu na forum. Oczywiście wizy przyznane!
Marcela Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2014 Super! Dzięki za odpowiedź i Tobie też gratuluję GC!!!
Monia12 Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2014 Wczoraj przyszły SMSy i dzisiaj kurier powinien przywieźć paszporty.
cutmiut Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2014 do mnie przyszedł sms wczoraj i dziś, kurier przed chwilą był i zostawił kopertę. Czy tą wielką kopertę TNT-nowską można otworzyć? Bo paszport chyba powinienem wyjąc, ale na niej tej kopercie jest napisane "customs inspection please open here" i zgłupiałem Życzę Wszystkim spokojnych i radosnych świąt Bożego narodzenia.
nicsieniedzieje Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2014 Ja też gratuluję wszystkim którzy pomyślnie przeszli rozmowy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym 2015 roku życzę przede wszystkim udanych przeprowadzek i 'nowych startów', a tym którzy czekają z niecierpliwością na 5 maja samych niskich numerów
Monia12 Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2014 Cutmiut paszport wyjmij, a reszty nie ruszaj do mnie też przyszły Wesołych świąt!! Wszystkiego dobrego a szczególnie niskich CN i pomyślnych rozmów!! dziękuję wszystkim za miłe słowa, Wam też się na pewno uda!
sly6 Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2014 co do tej koperty to urzednik na lotnisku ja otworzy jakby jednak przyszla otwarta,rozdartaz boku -pare razy tak sie zdarzylo to nalezy odeslac ja do Ambasady-zawiesc i odesla ja zamknieta
wilo Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2015 Hej. Powiedzcie mi czy jeżeli jadę ostatecznie pod inny adres, niż ten który podałem w formularzu ds-260 muszę poprawić ds-260, czy wystarczy, że nowy adres podam bezpośrednio konsulowi w trakcie rozmowy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.