Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Możesz zarejestrować się kiedy chcesz- ważne aby przed rozmową. :)

http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/index.html?firstTime=No

My również po wszystko szybko i sprawnie po 9 było już po wszystkim. Nikt nie pytał nas o finanse. Pani Konsul bardzo miła, podczas rozmowy popijała kawę, zero stresu i pośpiechu. Rozmowa w języku polskim- nikt nie robił z tego problemu. Trzeba podejść do tego bez stresu! :D Pytania również podstawowe:

Jak podoba Wam się dzisiejsza pogoda? :D

Czy mamy kogoś w USA?

Ile ta osoba tam jest?

Czy byliśmy kiedyś w USA?

Gdzie planujemy lecieć?

Kiedy planujemy lecieć?

Rozmowa niczym nie różniła się od innych opisanych tu na forum. Oczywiście wizy przyznane!

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

do mnie przyszedł sms wczoraj i dziś, kurier przed chwilą był i zostawił kopertę.

Czy tą wielką kopertę TNT-nowską można otworzyć? Bo paszport chyba powinienem wyjąc, ale na niej tej kopercie jest napisane "customs inspection please open here" i zgłupiałem :)

Życzę Wszystkim spokojnych i radosnych świąt Bożego narodzenia.

Napisano

Ja też gratuluję wszystkim którzy pomyślnie przeszli rozmowy :)

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym 2015 roku życzę przede wszystkim udanych przeprowadzek i 'nowych startów', a tym którzy czekają z niecierpliwością na 5 maja samych niskich numerów :)

Napisano

Cutmiut paszport wyjmij, a reszty nie ruszaj :D do mnie też przyszły ;) Wesołych świąt!! Wszystkiego dobrego a szczególnie niskich CN i pomyślnych rozmów!! :) dziękuję wszystkim za miłe słowa, Wam też się na pewno uda!

Napisano

co do tej koperty to urzednik na lotnisku ja otworzy ;)

jakby jednak przyszla otwarta,rozdartaz boku -pare razy tak sie zdarzylo to nalezy odeslac ja do Ambasady-zawiesc i odesla ja zamknieta ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej.

Powiedzcie mi czy jeżeli jadę ostatecznie pod inny adres, niż ten który podałem w formularzu ds-260 muszę poprawić ds-260, czy wystarczy, że nowy adres podam bezpośrednio konsulowi w trakcie rozmowy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...