Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najgorsze bo wskoczyło tylko do 30300 a mam numer 304xx chociaż liczę że może akurat mnie jeszcze obejmie :P

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Lina Max ja wysłałem w grudniu i powinienem miec rozmowe w kwietniu bo jest moj numer dostepny

wiesz, numer numerem, ja tez mam niski numer.... ale , że pózno wysłalam..... to muszę odczekac.... te 4-5 mies. do wyznaczenia terminu rozmowy...bo jako numer to ja mialam w pażdziernik- listopad....

Napisano

napisałem dzisiaj do kcc i zobaczymy co napisza, gdzies wyczytałem na innych stronach ze od dnia wysłania ds 260 termin rozmowy w ambasadzie powinien byc ustalony od 4 do 6 miesiecy

Napisano

Czy tą stronkę z kodem TNT można zapisać czy trzeba wydrukować ze strony?

Wydrukować , bo po przeszukaniu a przed skierowaniem do poczekalni , skanują kod kreskowy z potwierdzenia TNT.

Napisano

slaw jesli chodzi o wczesniejsze numery to tak,w sprawie pozniejszych mozna wyslac papiery w maju i w maju kolejnego roku mozna miec rozmowe :D

Napisano

Witam wszystkich, jestem nowy na forum, chciałbym nawiązać do ostatniej wypowiedzi sly6, to znaczy, że gdy w maju 2014 okazało się, że jestem wylosowany i szybko uzupełniłem i wysłałem niezbędne formularze do KCC a mam numer 444xx to patrząc na postęp numerków w biuletynie mogę się nie doczekać na zaproszenie.

Napisano

mozesz ,zobacz temat z dv 2014 ,pare osob czekalo i sie nie doczekalo na rozmowe

tylko w dv 2013 kazdy byl zapraszany a do tego bylo dolosowanie,,w dv 2014 wiecej osob wylosowano a wiz pozostaje tyle samo

takie sa zasady loterii od samego poczatku.

Napisano

widzę, że tylko chyba ja tak pózno wysłałam DS 260....

Witaj, ja także późno wysłałem DS-a bo pod koniec września. I też nie mam odpowiedzi a nr mam 11xxx.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...