KaeR Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2014 ta sugestia dotyczy zmiany statusu , chodzilo mi czy masz jakies doswiadczenia, wiedze nt Masz trzy opcje: Wylot przed koncem grace period, przesiedzenie bez bana lub wyslanie formularza I-539. http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-539instr.pdf Koszt $290 Wybor nalezy do Ciebie.
sly6 Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 majac wazna wize turystyczna- wklejke to chcesz zmieniac status? nigdy takiego czegos nie bylo na forum opisywanego ...
Gość Violonczela Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 majac wazna wize turystyczna- wklejke to chcesz zmieniac status? nigdy takiego czegos nie bylo na forum opisywanego ... nie rozumiem pytania..
andyopole Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Musisz zainstalowac aplikacje translatora z lubelskiego na nasze..
sly6 Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 masz wazna wize turystyczna na 10 lat z tego co pisalas i chcesz zmieniac status ze studenta na turyste,tego jeszcze nie bylo na forum ,aby ktos tak robil co innego jak ktos nie mial wizy turystycznej i zmienial status z F1 czy J-1 na turystyczny status
KaeR Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 masz wazna wize turystyczna na 10 lat z tego co pisalas i chcesz zmieniac status ze studenta na turyste,tego jeszcze nie bylo na forum ,aby ktos tak robil co innego jak ktos nie mial wizy turystycznej i zmienial status z F1 czy J-1 na turystyczny status Ale co ma wiza do statusu? Przeciez wjechala na F1. To ze ma w paszporcie turystuczna nie uprawnia ja do przedluzenia pobytu. Musi albo wyjechac z USA i wjechac na turystycznej, albo zmienic status. Chyba ze sie myle.
sly6 Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Nie mylisz sie wcale jedynie napisalem ze nie pamietam aby ktos na forum takie cos robil i jakie byla odpowiedz urzedu.
KaeR Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Nie mylisz sie wcale jedynie napisalem ze nie pamietam aby ktos na forum takie cos robil i jakie byla odpowiedz urzedu. Bo to nie jest jakas typowa sprawa. Jak ktos byl na F-1 to zdazyl sie nazwiedzac a i 60 dni po powinno wystarczyc na zwiedzanie. Ja to nawet nie slyszalem o tym znajac duzo ludzi na F1...
Gość Violonczela Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Musisz zainstalowac aplikacje translatora z lubelskiego na nasze.. ..no tak. Jak widac, czasem trudno sie dogadac..
Gość Violonczela Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Ale co ma wiza do statusu? Przeciez wjechala na F1. To ze ma w paszporcie turystuczna nie uprawnia ja do przedluzenia pobytu. Musi albo wyjechac z USA i wjechac na turystycznej, albo zmienic status. Chyba ze sie myle. dokladnie tak jest.. W moim przypadku nie ma zadnej filozofii. Skonczylam kurs i jesli nie chce kontynuowac go, to mam 60 dni na opuszczenie USA. Mialam plany wakacyjne, stad moje pytania.. (moze dla niektorych malo czytelne) . Bo to nie jest jakas typowa sprawa. Jak ktos byl na F-1 to zdazyl sie nazwiedzac a i 60 dni po powinno wystarczyc na zwiedzanie. Ja to nawet nie slyszalem o tym znajac duzo ludzi na F1... ja tez nie slyszalam.. ale jak widac ludzie sa rozni i sytuacje tez...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.