Skocz do zawartości

Czy W Szkoly Jezykowe Cos Daja?

Gość Violonczela

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Gość Violonczela
Napisano

majac wazna wize turystyczna- wklejke to chcesz zmieniac status?

nigdy takiego czegos nie bylo na forum opisywanego ...

nie rozumiem pytania.. ;)

Napisano

masz wazna wize turystyczna na 10 lat z tego co pisalas

i chcesz zmieniac status ze studenta na turyste,tego jeszcze nie bylo na forum ,aby ktos tak robil

co innego jak ktos nie mial wizy turystycznej i zmienial status z F1 czy J-1 na turystyczny status :)

Napisano

masz wazna wize turystyczna na 10 lat z tego co pisalas

i chcesz zmieniac status ze studenta na turyste,tego jeszcze nie bylo na forum ,aby ktos tak robil

co innego jak ktos nie mial wizy turystycznej i zmienial status z F1 czy J-1 na turystyczny status :)

Ale co ma wiza do statusu? Przeciez wjechala na F1. To ze ma w paszporcie turystuczna nie uprawnia ja do przedluzenia pobytu. Musi albo wyjechac z USA i wjechac na turystycznej, albo zmienic status. Chyba ze sie myle.

Napisano

Nie mylisz sie wcale

jedynie napisalem ze nie pamietam aby ktos na forum takie cos robil i jakie byla odpowiedz :) urzedu.

Bo to nie jest jakas typowa sprawa. Jak ktos byl na F-1 to zdazyl sie nazwiedzac a i 60 dni po powinno wystarczyc na zwiedzanie. Ja to nawet nie slyszalem o tym znajac duzo ludzi na F1...

Gość Violonczela
Napisano

Musisz zainstalowac aplikacje translatora z lubelskiego na nasze..

;)..no tak. Jak widac, czasem trudno sie dogadac..

Gość Violonczela
Napisano

Ale co ma wiza do statusu? Przeciez wjechala na F1. To ze ma w paszporcie turystuczna nie uprawnia ja do przedluzenia pobytu. Musi albo wyjechac z USA i wjechac na turystycznej, albo zmienic status. Chyba ze sie myle.

dokladnie tak jest..

W moim przypadku nie ma zadnej filozofii. Skonczylam kurs i jesli nie chce kontynuowac go, to mam 60 dni na opuszczenie USA. Mialam plany wakacyjne, stad moje pytania.. (moze dla niektorych malo czytelne) ;).

Bo to nie jest jakas typowa sprawa. Jak ktos byl na F-1 to zdazyl sie nazwiedzac a i 60 dni po powinno wystarczyc na zwiedzanie. Ja to nawet nie slyszalem o tym znajac duzo ludzi na F1...

ja tez nie slyszalam.. ;) ale jak widac ludzie sa rozni i sytuacje tez...;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...