Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna Moje Szanse.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, mam 20 lat i od pewnego czasu jestem bezrobotny, ale uczacy sie zaocznie. W usa mam dwoch wujkow oraz ciocie ktorych bym chciał odwiedzic w wakacje, to głowny powod tej wyprawy. Do Usa nie bede jechał sam tylko z babcia ktora juz posiada wize i bedzie finansowała cala podroz chcialbym od was sie dowiedziec czy mam jakies szanse dostac wize, czy moze jest to strata pieniedzy? oraz czy bedzie Mi potrzebne zaproszenie do usa. Wiem, ze osoby bezrobotne maja małą szanse dostać wizę, ale jak znajdzie się taka osoba na forum która dostała wize będąc bezrobotnym, to proszę o napisanie w tym temacie.

Pozdrawiam.

Napisano

Masz 50/50 szans. Cóż dodać cóż ująć...

dokładnie :)

nie jesteśmy doradcami Konsula by mówić czy dostaniecie wizę czy nie. Niestety, nie mamy takiej władzy ;)

Napisano

Ja w ogole nie wiem, skad takie pytania. Nikt tu ci przyszlosci nie przepowie, no chyba ze na forum jakaś wróżka sie znajdzie :) My tu sobie możemy zgadywać jakie sa szanse. Ty mozesz to samo zrobić w domu :) Jak ci pisane to dostaniesz.

Napisano

sa takie osoby ktore byly bezrobotne a jaki to procent to mozna jedynie zgadywac

to ze masz pod gorke nie oznacza ze jestes na przegranej pozycji :)

Napisano

Też mam 20 lat. Właśnie zdawałem maturę, czyli teoretycznie też jestem już bezrobotnym. Dostałem wize bez większego problemu.

z Twojego postu mozna wywnioskowac ze kazdy kto zda mature automatycznie staje sie bezrobotny :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...