dispent Napisano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2024 W dniu 11.12.2024 o 02:34, mcpear napisał: Moje Costco dzisiaj 3.89 (po raz pierwszy poniżej 4 chyba od 2020) - czas rozważyć samochód z bardziej paliwożernym silnikiem Jeszcze chwila a naklejki na dystrybutorach z Bidenem "I did that!" (Orange County jest obklejone) zamienią się na takie same z Trumpem Po ile te jajka mają być po 20 stycznia? Naprawdę mam nadzieję, że nie będzie więcej tej szalonej inflacji. Cytuj
andyopole Napisano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2024 Juz dzis zycze Wam Wszystkim Wesolych Swiat, wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia! Dzis jestem ostatni dzien w pracy tego roku. Wracamy dopiero drugiego stycznia. 1 Cytuj
dispent Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Czy mamy podobne strony z kuponami w USA? <Spam> Edytowane 29 Grudnia 2024 przez Xarthisius Cytuj
Roelka v.2 Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) 38 minutes ago, dispent said: Czy mamy podobne strony z kuponami w USA? Jak wpiszesz w google "promo codes" i nazwe jakiegos sklepu/produktu to zapewne cos znajdziesz. Edytowane 29 Grudnia 2024 przez Xarthisius quoted link Cytuj
andyopole Napisano 1 Stycznia Autor Zgłoś Napisano 1 Stycznia Dosiego Roku! 15 minut przed północą zgasło światło w całym mieście i resztę wieczoru spędzamy przy świecach. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 1 Stycznia Zgłoś Napisano 1 Stycznia 1 hour ago, andyopole said: Dosiego Roku! 15 minut przed północą zgasło światło w całym mieście i resztę wieczoru spędzamy przy świecach. Nastrojowo. Cytuj
kzielu Napisano 6 Stycznia Zgłoś Napisano 6 Stycznia Tegoroczny koniec swiata u nas - 10-12" w ciagu 24h co dla takich rejonow jak Buffalo, NY jest kompletnie niczym. Stosunkowo maly, elektryczny snowblower Ego - dal rade tyle ze wymagal kilku ladowan (dwoch) baterii (przy okazji odsniezylem driveway sasiada bo jak gosc probowal kiedys skosic trawe to skonczyl w szpitalu - wiec ja teraz kosze). 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Stycznia Zgłoś Napisano 6 Stycznia (edytowane) 15 hours ago, kzielu said: Stosunkowo maly, elektryczny snowblower Ego Moj tez jest stosunkowo Maly I jedzie glownie na chicken nuggets Edytowane 7 Stycznia przez Xarthisius 3 Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia A u mnie wczoraj i dzis +13 C! Ostatnio snieg byl chyba dwa albo trzy lata temu. My nie lopatujemy. Nie idziemy do pracy dopoki nie stopnieje. 1 Cytuj
kzielu Napisano 7 Stycznia Zgłoś Napisano 7 Stycznia 1 hour ago, Xarthisius said: Moj tez jest stosunkowo Maly I jedzie glownie na chicken nuggets Taki model tez posiadam ale troche przeroslo jego (a dokladnie to jej) mozliwosci. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi