andyopole Napisano 23 Września Autor Zgłoś Napisano 23 Września 1 godzinę temu, mcpear napisał: Niestety to są zdjęcia z jakimiś wyższymi niż publiczne restrykcjami. Nie ma do nich dostępu Szkoda, zdjęcia nie są moje więc chyba nie mogę zdjąć tych restrykcji. Cytuj
andyopole Napisano 23 Września Autor Zgłoś Napisano 23 Września No to fruuu... Komitet powitalny rozpozna mnie po butach. 2 Cytuj
andyopole Napisano 23 Września Autor Zgłoś Napisano 23 Września A pracownik TSA usiadł do klawicymbała i probuje umilić czekanie na booking. Troche slabo mu idzie ale się wprawi. Właśnie się zniechęcił w tej chwili i poszedł. Pewnie mu się szychta zaczyna. 20250923_131846.mp4 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 24 Września Zgłoś Napisano 24 Września Zobaczył, że go nagrywasz i się speszył Cytuj
Roelka v.2 Napisano Piątek o 05:38 Zgłoś Napisano Piątek o 05:38 Wszyscy gdzieś lecą to my i też Lecim do Dublina na rozgrywki NFL, spełnić marzenie męża żeby zobaczyć Steelers- ów na żywo. 1 Cytuj
kinia2071 Napisano Niedziela o 07:34 Zgłoś Napisano Niedziela o 07:34 ja chciałam zobaczyć rodeo pierwszy raz w życiu i była okazja w Polsce ale niestety obrońcy zwierząt wygrali z organizatorami i nie zobacze, pozostaje czekać albo na wygraną w loterii albo w następnym roku wybrać się do USA n wakacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi