grape Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 Gratuluje gratuluje, grape! Gratulacje Dziękuje bardzo! ogarnęła mnie radocha jakbym w totka wygrała Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 Chciałam powiedzieć, że ... zabrałam się za porządki w swoim życiu i staram się przejść na jeszcze bardziej ekologiczny lifestyle Zobaczymy jak to wyjdzie... kupiłam właśnie orzechy piorące, biodegradawalne torby na smieci, w planach mam zaopatrzyć się w 4 niewielkie pojemniki na aluminium, plastik, papier, szkło. Nie żebym wczesniej nie segregowala, ale pojemniki pomoga mi utrzymac przy tym segregowaniu porządek, ktory sobie cenie w swoim mieszkaniu Kupilam jeszcze kilka innych przydatnych eco gadzetow + tworze liste kolejnych do nabycia i tez robie liste eco nawyków. Feeling inspired Cytuj
KaeR Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 Chciałam powiedzieć, że ... zabrałam się za porządki w swoim życiu i staram się przejść na jeszcze bardziej ekologiczny lifestyle Zobaczymy jak to wyjdzie... kupiłam właśnie orzechy piorące, biodegradawalne torby na smieci, w planach mam zaopatrzyć się w 4 niewielkie pojemniki na aluminium, plastik, papier, szkło. Nie żebym wczesniej nie segregowala, ale pojemniki pomoga mi utrzymac przy tym segregowaniu porządek, ktory sobie cenie w swoim mieszkaniu Kupilam jeszcze kilka innych przydatnych eco gadzetow + tworze liste kolejnych do nabycia i tez robie liste eco nawyków. Feeling inspired O! Następny hippis. ;-) dziś będę musiał użyć podwójną porcję najtańszego detergenty do prania i wyrzucić śmieci do lasu, żeby to zrównoważyć. :-P Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 O! Następny hippis. ;-) dziś będę musiał użyć podwójną porcję najtańszego detergenty do prania i wyrzucić śmieci do lasu, żeby to zrównoważyć. :-P no nie rob mi przykrosci Cytuj
sly6 Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 a ja nie bede taki nawet baterie maja swoje miejsce Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 a ja nie bede taki nawet baterie maja swoje miejsce o, do baterii wlasnie szukam dobrej ladowarki, ktora ladowalaby kazdy typ. Cytuj
sly6 Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 ja mam taka na 4 rodzaje na 9 volt tez Cytuj
andyopole Napisano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2015 no nie rob mi przykrosci Przestan się myc, bo to woda, jej ogrzanie pradem, elektrownie, gazy cieplarniane, strach pomyslec. Oddaj samochod do Goodwilla a kup rower bo wiadomo... Kosmetyki - do smieci - testy na zwierzętach. Normanie strach wyjść z domu... Cytuj
medeski Napisano 13 Marca 2015 Zgłoś Napisano 13 Marca 2015 Troche info o tym jak nowy Macbook projektowali: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi