serafina Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Nom, ja tez musze sie przyznac nadawalam na kogos a ta osoba szla za mna. Wstyd jak beret Cytuj
jannapa Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 kurcze, no kazdemu sie zdarzylo pewnie, ale mnie sytuacja kompletnie rozlozyla na lopatki;) autentycznie dostalam ataku takiego smiechu, ze prawie sie udlawilam; moj syn zreszta tez... serafina, ja jezdze motorem od prawie 20 lat, z malymi przerwami --- ale zawsze rekreacyjnie ale obiecalam sobie, ze jak juz wysle dzieciaki do koledzu, to kupie sobie dakara i pojade gdzies na dluga wloczege polecam wszystkim, ktorych kreca takie klimaty, swietna serie long way round i by any means Cytuj
Morav Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Ja kiedyś miałem taką sytuację, że podchodziłem do grupki znajomych i jeden z nich stał do mnie tyłem, a jak podszedłem bliżej to słyszałem, że mnie obgaduje. Podszedłem bliżej, stanąłem za nim posłuchałem trochę jaki to ja jestem frajer, bo nie wykorzystałem jakiejś tam okazji (a chodziło chyba o zrobienie czegoś złego- prawdopodobnie ,,bezpański" telefon gdzieś leżał i go nie zwinąłem (swoją drogą jak komuś może przyjść do głowy, żeby przygarnąć sobie czyjąś własność...) ). W pewnym momencie typ się odwraca, oczy zdziwiono/przestraszone, że za nim stoję, a ja do niego: Niezły kretyn ze mnie co? Ty pewnie jakbyś mógł to byś z kieszeni komuś zaje*ał. Od tamtej pory typ jakoś ogólnie zamilkł Cytuj
jannapa Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 bedac mloda nauczycielka na poczatku kariery, zdarzylo mi sie, ze mnie uczennica wziela za rownolatke i zaczela do mnie nadawac na mnie sama - oczywiscie zamiast ocen, to bylo raczej "slyszalam, ze...." smiesznie bylo i troche strasznie, jak skonczyla sie przerwa, a ja na jej oczach wyciagnelam klucze od klasy i wpuscilam towarzystwo do klasy biedactwo splonelo, ale grzecznie i na wesolo jej podziekowalam za szybkie wprowadzenie do tematu i postaram sie brac pod uwage uwagi uczniow troche czesciej to sie zreszta potem okazala jedna z fajniejszych klas, jakie uczylam; z wiekszoscia do teraz , 17 lat pozniej, mam ciagle kontakt Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 haha, jannapa, moja grupa na studiach miala swoje mini forum, gdzie informowalismy sie o np. zadaniach domowych czy przekazywalismy info o testach, dniach wolnych od zajec (w razie gdyby kogos nie bylo) itp. Pozniej sie dowiedzielismy, ze ktos tam z kadry sie do tego forum dobrał A my nazywalismy tam wykladowcow przezwiskami typu "Kielbasa cos zadawal na przyszly tydzien?" Cytuj
serafina Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 haha, jannapa, moja grupa na studiach miala swoje mini forum, gdzie informowalismy sie o np. zadaniach domowych czy przekazywalismy info o testach, dniach wolnych od zajec (w razie gdyby kogos nie bylo) itp. Pozniej sie dowiedzielismy, ze ktos tam z kadry sie do tego forum dobrał A my nazywalismy tam wykladowcow przezwiskami typu "Kielbasa cos zadawal na przyszly tydzien?" u mnie to samo bylo, potem jeden wykladowca dochodzil, ktorzy studenci udzelali sie na tym forum Cytuj
Paulina_89 Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 u mnie to samo bylo, potem jeden wykladowca dochodzil, ktorzy studenci udzelali sie na tym forum u nas nikt niczego nie dochodzil i syfu nie bylo, ale jeden z wykladowcow nas poinformowal, ze o tym forum wie A jeszcze lepsza sytuacja byla w liceum, gdzie ktos z klasy zbluzgal jakiegos nauczyciela na swoim blogu i ten nauczyciel doszedl kto to Cytuj
serafina Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 ha, a u nas ktos napisal recznie paszkwila na wykladowce do dziekana, a potem wykladowca robil nam zadania opisowe na cwiczeniach i zbieral nasze gryzmoly zeby porownac je z paszkwilem Cytuj
Gość Napisano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2015 ..nareszcie wyslalismy moje papiery na AoS Moge juz oficjalnie zaczac swoje oczekiwanie na zielona karte. Yay! Cytuj
Nigella Napisano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2015 Super, to teraz… cierpliwosci! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi