Paulina_89 Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 A Tania I Megan to te same osoby? Jesli Megan podobnie jak Tania H. oszukiwała cały świat twierdząc, że w zamachu z 9/11 straciła narzeczonego podczas kiedy ona sama została wyciagnieta z South Tower przez strazaka Historia wyszla na jaw dopiero po kilku latach. Cytuj
Joanna30 Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Aż sobie musiałam ją wygooglować, bo w ogóle o niej nie słyszałam Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Aż sobie musiałam ją wygooglować, bo w ogóle o niej nie słyszałam Obejrzalam wszystkie chyba mozliwe dokumenty na temat 9/11 itp., a ten z Tania H. nawet po kilka razy, zeby posluchac sobie tego jej lania wody Chciala byc czescia kultu 9/11... P.S. Wpisalam sobie w youtube haslo 'pierwsi muzulmanscy imigrani w Polsce' i jesli to, co widze, to faktycznie bylo w PL, to szczena opada. Cytuj
KaeR Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 P. S. Wpisalam sobie w youtube haslo 'pierwsi muzulmanscy imigrani w Polsce' i jesli to, co widze, to faktycznie bylo w PL, to szczena opada. Ja tam widze jak sie na tym filmie wszyscy swietnie w berka bawia. Stad te krzyki. Cytuj
Paulina_89 Napisano 13 Września 2015 Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Ja tam widze jak sie na tym filmie wszyscy swietnie w berka bawia. Stad te krzyki. A ja myślałam, że kocioł pod sceną na koncercie rockowym to dosc brutalna zabawa (podczas ktorej prawie zlamali mi nos - skonczylo sie na ciemnym siniaku). Ale widze, ze w porownaniu do berka kociol byl tylko niewinna przepychanka Cytuj
jannapa Napisano 16 Września 2015 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 urgh... prawie dwie godziny wiszenia na telefonie z uscis dzisiaj. ble. poza tym spedzilam super fajny weekend pod namiotem w monroe lake (bloomington, IN) --- polecam, bo warto. no i wczoraj uswiadomilam sobie, ze czas powrotu do czerwonego wina. jesien idzie..... Cytuj
Magdalena S Napisano 16 Września 2015 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 wspolczuje uscis ;/ u mnie wszystko wskazuje na to, że za chwile uwolnie sie (na chwile) od uscis i nvc wlasnie dostalam list z zaproszeniem na interview 26 pazdziernika, czyli w listopadzie polacze sie w koncu z moja druga polowka pelnia szczescia! Cytuj
kzielu Napisano 16 Września 2015 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 wspolczuje uscis ;/ u mnie wszystko wskazuje na to, że za chwile uwolnie sie (na chwile) od uscis i nvc wlasnie dostalam list z zaproszeniem na interview 26 pazdziernika, czyli w listopadzie polacze sie w koncu z moja druga polowka pelnia szczescia! Sorry, ale nie ma tak prosto. Masz pozniej removal of conditions (jezeli jestescie malzenstwem krocej niz 2 lata) i ewentualnie obywatelstwo i wtedy tak naprawde uwolnisz sie od USCIS... Cytuj
grape Napisano 16 Września 2015 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 przecież Magdalena_S napisała, że za chwilę 'na chwilę' się uwolni Cytuj
kzielu Napisano 16 Września 2015 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 przecież Magdalena_S napisała, że za chwilę 'na chwilę' się uwolni Fakt, przeoczylem... Sorry, na usprawiedliwienie mam tylko ze prace zaczalem dzisiaj o 5:40am ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi