grape Napisano 29 Września 2015 Zgłoś Napisano 29 Września 2015 a ja od tygodnia w USA, wczoraj miałam badania do pracy, zaczynam 5 października ! byłam też w urzędzie w sprawie SSN i się zdziwiłam - sami zaktualizowali moje nazwisko i wysłali nową kartę - takie rzeczy Cytuj
andyopole Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2015 Koniec mojej wizyty w Las Vegas. Juz jestem na lotnisku, za trzy godziny w PDX. Cytuj
Paulina_89 Napisano 1 Października 2015 Zgłoś Napisano 1 Października 2015 I jak, byly studentki? Nie widzisz, ze sie nie odzywa? Zajęty mysleniem o nich Cytuj
andyopole Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Nie widzisz, ze sie nie odzywa? Zajęty mysleniem o nich W pracy musiałem "odgruzowac" moje biurko. Po dwóch dniach nieobecności moi amerykańscy koledzy ze wszystkim czekali na mnie, wariacje. W poniedziałek po ciężkim targowym dniu ruszyłem w Las Vegas popatrzeć na znajome miejsca. Wszędzie obsługa posunięta w leciech. Zero młodzieży. No, chyba że gdzieś tam w wiadomym biznesie. Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Moze to troche wstyd, ale dopiero dzis pierwszy raz w zyciu robilam wspolnie z moja mama pierogi. Taka radosc. ;D Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Moze to troche wstyd, ale dopiero dzis pierwszy raz w zyciu robilam wspolnie z moja mama pierogi. Taka radosc. ;D No, pierogi to nie w kij dmuchal. mam za duzego lenia zeby je robic wlasnorecznie. Upiecz wlasny chleb, to dopiero powod do dumy. No I zdrowia sie zaoszczedzi rezygnujac z tutejszego chleba typu "gumis". Cytuj
Magdalena S Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Moze to troche wstyd, ale dopiero dzis pierwszy raz w zyciu robilam wspolnie z moja mama pierogi. Taka radosc. ;D Ja jak byłam rok temu na święta w US po raz pierwszy raz w życiu kisiłam kapustę. Bo musiałam mieć na bigos, a kupowana w ogóle mi nie pasowała. Chyba przed wyjazdem zaopatrze się w "Kuchnię Polską". Ksiązka kucharska mamy/babci już skopiowane Na szczęście druga połówka spędziła w Europie Wschodniej trochę czasu i uwielbia takie smaki Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2015 A kiedys kobieta wychodzaca za maz juz przed slubem musiala umiec dobrze gotowac. Teraz cwicza umiejetnosci na swych biednych, nieswiadomych mezach.... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi